algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
13°

L'ASM sobre el 'cas confeti': «La pena descomunal que demana la fiscalia espanyola té per objectiu la intimidació i la repressió»

200661

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca, a través d'un comunicat, ha exigit l'absolució dels encausats pel 'cas confeti', acusats per una protesta que no va comportar danys materials ni violència. L'ASM afirma que «en un Estat democràtic respectuós amb la llibertat d'expressió, aquest judici no s'hauria duit mai a terme».

L'ASM assegura que va discrepar de l'acció de l'organització juvenil Arran en el seu moment, i afegeix que «és evident que tant el judici com la pena descomunal que demana la fiscalia espanyola tenen per objectiu la intimidació i la repressió de les protestes».

Per acabar, des de l'ASM diuen que «com a sobiranistes que reivindicam la independència i l'Estat propi, rebutjam una judicatura colonial que una vegada més fa parts i quarts».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No ha canviat res, fa dervers d'un any
Què volen aquesta gent?
Valoració:1menosmas
Per A. P. M., fa dervers d'un any
És que es jutge pot dictaminar que es confetti mata o fereix greument !
Poca broma !
Valoració:3menosmas
Per Som una colonia, fa dervers d'un any
Naturalment. Per això varen anar casa per casa arrestant gent que ni tan sols era a Mallorca el moment dels fets. Això és igual, no forma part del programa.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente