algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
18°

Melià a Armengol: «D'ençà que vostè governa, la xarxa ferroviària no s’ha ampliat ni un quilòmetre»

El portaveu d’El Pi-Proposta per les Illes Balears al Parlament, Josep Melià, ha criticat a la presidenta del Govern, Francina Armengol, la manca de previsió en relació amb l’ampliació de la xarxa ferroviària: «Balears fa molts d’anys que paga el tren d’alta velocitat de la Península, Balears fa molts d'anys que té necessitat d’estendre i potenciar el transport públic col·lectiu».

En aquest sentit, Melià ha retret el darrer anunci del Govern sobre uns estudis previs per a ampliar la xarxa, que l’únic que faran serà «entretenir i guanyar temps d’aquí a les pròximes eleccions». A més, ha afegit que «vostès governen des del 2015, fa més de set anys i durant aquest temps no s’ha ampliat cap quilòmetre».

Amb tot, el portaveu ha finalitzat la seva intervenció reclamant a la presidenta que «no planifiquin tant i actuïn amb decisió, ambició i rapidesa en la gestió. Si no, serà el 2077 i encara xerrarem de l’ampliació de la xarxa ferroviària».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pau, fa dervers d'un any
Aquest senyor impedí que EL PI signàs, l'any 2013, el compromís per fer el tren de Llevant que signaren la resta de partits (tot i que de poc va servir).
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente