algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

[VÍDEO] José Ramón Bauzá adoctrina uns «joves liberals» i quan els fa cridar «viva España!» a un se li escapa una salutació feixista

La capacitat de l'eurodiputat i alferes de l'exèrcit espanyol, José Ramón Bauzá per fer el ridícul públicament no coneix límits ni fronteres.

Bauzá ha publicat al seu compte de Twitter una piulada que diu: «Els rebels liberales, Joves de Ciudadanos, hem arribat a Brussel·les!».

La piulada incorpora un vídeo enregistrat pel mateix Bauzá a la seu del Parlament europeu, on se'l veu acompanyat d'una sèrie de joves militants de Ciudadanos a qui demana «què deim sempre a 'Exteriores con Bauzá?» i ell mateix respon: «Viva... Viva España!».

El més curiós del vídeo enregistrat i distribuït per Bauzá és que es veu perfectament com un dels joves que formen part del grup de seguidors de l'eurodiputat, en sentir la proclama nacionalista espanyola, i com a acte reflex, se li escapa la salutació feixista que després intenta dissimular.

Bauzá continua donant lliçons del seu «antinacionalisme» i del seu «liberalisme».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tomeu, fa dervers d'un any
Salutació feixista? No hi ha res de tot això.
Valoració:0menosmas
Per Ui!, fa dervers d'un any
Tatssiss...!
Valoració:3menosmas
Per Xorc, fa dervers d'un any
Un inútil fent el que sap fer : inutilitats
Valoració:9menosmas
Per Feliç, fa dervers d'un any
Enyora comandar...
Però lque se n´oblidi!
No ho farà mai més!
Valoració:15menosmas
Per fascio i companyia, fa dervers d'un any
i tot per a que els seus votants fatxums no minvin i hagi de deixar la menjadora que el manté.
Valoració:13menosmas
Per A veure si renoven d'una vegada el Poder Judicial, fa dervers d'un any
Però la indignitat no s'atura en l'adoctrinament descarat i perillós dels joves en l'extrema dreta, el feixisme i el franquisme i qui sap si també en altres dictrines ultradretanes encara pitjors. El priblema encara més greu, és que aquesta gent d'extremíssima dreta s'atreveix a acusar als professionals docents que ténen les seves carreres acabades, que han passat una oposicio i que exerceixen la seva professió de manera absolutament impecable, de cometre els delictes que cometen ells. I els jutges, posats a dit per una ma negra i que son de la mateixa corda que ells, els dónen a ells la raó i dobleguen a les víctimes.
Vivim a un estat podrit, amb moltes institucions ocupades per franquistes perque mai no s'han fet net, que son les que inciten a la gent a fugir d'Espanya, perque així no se pot viure tranquil, ni confiar en la justícia, ni se pot pensar que si un nazifeixista d'aquests adoctrina a un fill teu o t'ataca a tu,que la resposta per part de les institucions responsables, sigui la de protegir al teu fill , protegir-te a tu i aplicar el càstic adient, alhora que donar l'ajuda necessària per reinsertar al agressor i en canvi, fan tot el contrari.



Valoració:17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente