algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Oriol Junqueras parlarà del model econòmic social i humà aquest dimarts a Ca n’Oleo

199685

El president d’Esquerra Republicana de Catalunya, Oriol Junqueras, oferirà la conferència ‘Per un model econòmic MÉS social i MÉS humà’ aquest dimarts, 24 de maig, a les 19.30 h, a Ca n’Oleo (Palma). L’acte, organitzat per MÉS per Mallorca, serà presentat per la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Palma, Neus Truyol.

Prèviament, al dematí, Junqueras es reunirà amb el coordinador de la formació ecosobiranista, Lluís Apesteguia, el portaveu parlamentari, Miquel Ensenyat, i diferents membres de la Comissió Executiva, per parlar de diferents iniciatives polítiques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escardapenyes, fa dervers d'un any
Digau-lis a aquests dos fatxas que només escriven porqueria, que llegeixin l'informe final de Anaïs Franquesa representant de Iríada per els drets humans lo que diven del xanxullo de Marxchena & Company sobre el tribunal espanyol no es capaç de demostrar res per le condemna que va imposar.
Ho diven 34 observadors internacionals, patriotas de pà enfonteta amb la vostra llengua"garulos"
Salut i República Catalana tic tac tic tac 2.029.
Valoració:0menosmas
Per Jo i un pastor, fa dervers d'un any
Perquè delincuent? perque le vergonya del T.S. se va botar totes les reglas jurídicas i va fer seu un judici que no li pertocava, i va manipular tot lo que va poder, anulant vídeos i testimonis que no li interessaven, què va robar, qui va matar o ferir ?
Faxorros a mamar a ses lleones del Born.
Valoració:0menosmas
Per Obvi, fa dervers d'un any
Decepció completa!
Amb mi, que no hi compti!
Valoració:0menosmas
Per Mallorquín, fa dervers d'un any
Charla interesante en la medida que puedan interesar las declaraciones de un delincuente indultado por intereses políticos
Valoració:-5menosmas
Per arruix, fa dervers d'un any
fora traïdors
Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente