cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.56°
10°

Juanjo Martínez: «Desitjam sort i encerts a Yolanda Díaz en el nou projecte i ens posam a la seva completa disposició a les Balears»

199535

Aquesta setmana, la vicepresidenta segona del Govern espanyol, Yolanda Díaz, ha fet públic el nom de la plataforma, Sumar, amb la qual iniciarà tota una sèrie de reunions i contactes amb la societat civil i política, i a les Illes Balears el coordinador d'Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB), Juanjo Martínez, hi ha volgut donar suport i fer-se’n ressò.

Martínez s’ha posat en contacte personalment amb Yolanda Díaz per tal de desitjar-li sort i encerts en aquest nou projecte, i per tal de posar-se a la seva disposició, tant ell com a coordinador, com les sigles d’EUIB, per tal de sumar esforços també des de les Balears.

«Quedam a disposició de Yolanda Díaz per a ajudar a construir el nou projecte, Sumar. A més, convidam i esperam que aquest front ampli sigui capaç d’aglutinar el conjunt de l’esquerra a les Illes Balears, una postura que duim defensant tota la vida», ha afegit el coordinador d’EUIB.

Des d’EUIB, s’hi han pronunciat al respecte mostrant tot el seu suport i reafirmant-se en una idea que venen repetint des dels seus inicis, i que darrerament copsa part dels debats sobre les eleccions, com ara a França o Irlanda, per a citar-ne dos de propers: la creació d’un front ampli que aglutini l’esquerra. Finalment, Martínez ha desitjat que, a les Balears, es pugui reconfigurar l’espai de l’esquerra «per a ser més útils, més forts, més plurals i diversos», alhora que se cerquen «sol·lucions als problemes reals d’aquestes illes, i a l’Estat espanyol per a treballar per la justícia social i el socialisme».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.