cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.04°

Armengol defensa el català a l'escola davant l'extrema dreta: «El consens social i polític sobre la llengua només el va trencar el govern de Bauzá»

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha destacat l'enorme consens social i polític a les Balears en relació a la presència del català a l'ensenyament que «només va trencar el govern de José Ramón Bauzà», del qual formava part el portaveu de Vox, Jorge Campos.

Al ple del Parlament d'aquest dimarts, la presidenta ha insistit que a les Illes «no hi ha cap problema» en relació amb la llengua i el model lingüístic i que els nins acaben el col·legi parlant i entenent les dues llengües oficials.

La líder de l'Executiu autonòmic ha argumentat que la Llei d'Educació és la que marca el model lingüístic i ha rebutjat que la sentència del Tribunal Suprem sobre el català a Catalunya tengui efectes en la legislació autonòmica de les Balears.

A més, Armengol ha animat el líder de l'extrema dreta a parlar en català i a intentar estimar la realitat d'aquestes illes i del patrimoni cultural «tan magnífic que tenim».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vols dir?, fa dervers d'un any
Jo? 1,70 . And then I stop Growing up.
Valoració:0menosmas
Per VENTOLIN, fa dervers d'un any
Vols dir?
Sería muy interesante saber qué talla das tú. Y hasta donde has llegado.
Valoració:-1menosmas
Per Vols dir?, fa dervers d'un any
El seu gran pecat va ser que no donava la talla. Ni ell ni els seus subalterns.
Valoració:1menosmas
Per VENTOLIN, fa dervers d'un any
Mientes.
Bauzá, al que tanto odiáis, solo quería que los jóvenes nuestros, al abandonar los estudios, pudiesen expresarse en castellano, catalán e inglés, correctamente. Este fue su gran pecado.
Ya que hablas tanto, di el nivel de inglés (la lengua del mundo), de los maestros de las Baleares. Y sé de que hablo.
Valoració:-11menosmas
Per Sa tomatera, roja tendria d´estar, fa dervers d'un any
Na Armengol no em facis xerrar, que sembla que venguis de s´hort !
Que més o manco tots ja coneixem que és una cortina de fum.
Valoració:1menosmas
Per escardapenyes, fa dervers d'un any
Ja va bé que a aquest mantider indecent i fatxa li cantin les quaranta, però no podem viure recordant el passat, en la tormenta que cau és hora de estendre el paraigües i evitar que impresentables com aquest i el seu partit ens pixin al damunt.
Françina és hora de posar en Madrit ses cosas claras i no volgueu fer de PSC, ja basta un.
Salut i República Catalana, tic tac tic tac 2.029
Valoració:4menosmas
Per Comèdia, fa dervers d'un any
El seu govern no ha fet res de bo per defensar la llengua i a Calalunya se'n passen una reforma que la farà retrocedir davant el castellà, per ordre dels jutges i amb amenaça del govern de Sanchez si no obeeixen. Armengol torna a utilitzar l'extrema dreta com a salvavides.
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente