algo de nubes
  • Màx: 20.14°
  • Mín: 13.46°
18°

Les negociacions per governar Barcelona després de les eleccions de 2019 també varen ser espiades i Manuel Valls se'n va aprofitar

Segons ha publicat La Vanguardia, aquest diumenge, els serveis d'intel·ligència espanyols varen monitoritzar el telèfon d'una persona que estava participant en les negociacions per a la configuració d'un govern entre ERC i Barcelona En Comú, la formació d'Ada Colau.

Al CNI li preocupava que l'Ajuntament de Barcelona acabés en mans de l'independentisme, concretament sota el control d'Esquerra Republicana i Ernest Maragall fos el batle.

Sobre aquest nou cas d'espionatge, Maragall ha afirmat que es tracta «d'unes eleccions intervingudes. És una operació d'Estat, que afegeix els seus propis instruments per impedir que un partit com ERC governi una ciutat com Barcelona» i s'ha demanat «on queden els ciutadans en tot això?».

Segons Maragall, el pacte entre la formació d'Ada Colau i la de Manuel Valls va ser una operació premeditada i reparada amb l'objectiu que Barcelona no fos presidida per un independentista. I ha afegit que «aquí hi ha raons d'estat, serveis d'intel·ligència, hi ha jutges...».

A més, Maragall ha explicat que «a Manuel Valls li varen fer un encàrrec, va aguantar uns mesos i va marxar». I ha etzibat que el 'BarcelonaGate' col·loca en una greu situació de dubte a la senyora Ada Colau i al senyor Jaume Collboni.

Maragall, que va guanyar les eleccions municipals a Barcelona l'any 2019, però que ha estat relegat a l'oposició, ha condemnat l'espionatge del CNI i ha afirmat que «és una evidència que som en una democràcia intervinguda, amb espionatge polític i on guanyar eleccions es pot considerar un delicte». I ho ha reblat, tot assegurant que «tot s'hi val perquè ERC no pugui governar». Sobre aquest punt, en ser preguntat pel paper de Manuel Valls, ha afirmat que «va ser una jugueta més dins d'aquesta operació d’Estat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per És molt greu i causa molta tristesa, fa dervers d'un any
I mentres espiaven i espiaven i espiaven als polítics catalans i al govern d'esquerres, el Parlamento se negava a que s'investigàssin els fets dels atemptats del 17-8-17 a Barcelona i a Cambrils, dels quals, el cervell era un confident del CNI.
És tot tan brut, tan brut, tan brut, que faria vomitar als porcs, si ho entenguéssin.
Valoració:6menosmas
Per Pobleret, fa dervers d'un any
Espanya: la clavaguera infinita. La democracia plena. Plena de putrefacció
Valoració:7menosmas
Per Eus aquí la questió !, fa dervers d'un any
Que el feixisme ñol sigui partidari i suqui del CNI és més que normal, per això se´ls diu FEIXISTES, fills del feixisme.
El que no hauria de ser normal és que els demòcrates toleressin aquests fets. O és que els demòcrates ñols se´ls ha de titllar tan sols de suposats demòcrates ?
Valoració:1menosmas
Per Eus aquí la questió !, fa dervers d'un any
Que el feixisme ñol sigui partidari i suqui del CNI és més que normal, per això se´ls diu FEIXISTES, fills del feixisme.
El que no hauria de ser normal és que els demòcrates toleressin aquests fets. O és que els demòcrates ñols se´ls ha de titllar tan sols de suposats demòcrates ?
Valoració:1menosmas
Per Qui els mana fer tots aquests desastres?, fa dervers d'un any
El dia menys pensat Putin invadirà Espanya i trobara a tothom per sorpresa. I és que els espies de l'estat espanyol, enlloc de fer el que fan tots els serveis secrets del món.mundial, d'espiar als països potencials penemics per protegir als ciutadans d'atemptats terroristes, invasions i atacs, se defiquen a espiar als polítics que no son de la dreta ni de la extrema i ultra dreta, com si bo fóssin suficientment bons per ells i se meresquèssin veure les seves intimitats exposadeS. I tenen tanta mania als nacionalistes i a les esquerres, que fins i tot se permeten espiar al president del govern d3 l'estat, als seus ministres i a presidents i consellers autonòmics, mentres tapaven vergonyes a sltres governs.
Qui no s'en recorda del 11-M, quan estaven callats com a morts i no investigaven, perque el PP estava encaparrotat en fer creure que era un atemptat d'ETA, quan en realitat era una venjança jihadista perque Aznar havia volgut participar a la guerra d'Irak?
En aquells temps, aquests serveis se deien CSIC, però eren els mateixos, malgrat a arrel d'això i d'altres escàndols, per arreglar-ho se limitaren a canviar el nom.
I a aquesta "arma" tan periillosa com ineficaç, que a sobre se bota lleis i protocols, la pagam tots els contribuents sense almenys tenir dret a saber qui els mana fer tots aquests desastres.
Valoració:1menosmas
Per Bernat, fa dervers d'un any
Valls no, qui se'n va aprofitar va ser Ada Colau (Podemos) i el PSOE, els dos partits del govern espanyol de qui depèn el CNI.
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente