algo de nubes
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
17°

Apesteguia: «La nova llei ens permet caminar cap a un model turístic més sostenible a escala social, ambiental i econòmic»

El coordinador de MÉS per Mallorca, Lluís Apesteguia, ha assistit aquest dimarts al Parlament a la presentació de l'acord entre els partits del Pacte (MÉS per Mallorca, PSIB i Unides Podem) i juntament amb El Pi i la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM), referent a la nova llei turística de les Illes Balears.

L'acord al qual s'ha arribat afecta al canvi d'ús dels hotels d'una i dues estrelles i que suposarà que el 50 per cent dels immobles obsolets s'hauran de destinar a habitatges de protecció oficial (HPO), al foment del producte local als establiments turístics, i també a la potenciació de les energies renovables.

Apesteguia ha mostrat la seva satisfacció per l'acord al qual s'ha arribat i ha apuntat que «aquest acord ens permet caminar cap a un model turístic més sostenible des del punt de vista social, ambiental i econòmic».

«Les noves mesures acordades permetran modernitzar la planta hotelera de les Balears i, per aquest motiu, i perquè si volem ser un mercat competitiu, donam les eines necessàries a tots els actors que hi actuen», ha conclòs Apesteguia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Hidalgo, fa dervers d'un any
No. És fer pisos de merda. I aquests pisos són per treballadors mal pagats. Apesteguia va ser un desastre a Turisme. Molt de fum i prou. Mai se fa el que projecta.
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente