cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.39°

El partit socialista alemany fa campanya electoral a s'Arenal

L'SPD, l'històric partit socialdemòcrata alemany, fa campanya electoral a s'Arenal i ha col·locat diverses tanques publicitàries a punts estratègics de Can Pastilla i s'Arenal en les quals envia un missatge als electors de l'Estat del Rin del Nord-Westfàlia que estan convocats a les eleccions que se celebraran el 15 de maig de 2022 per elegir el divuitè parlament de la Regió.

Les tanques, signades amb el logotip de l'SPD diuen «Bones vacances! Nosaltres ens encarregam de l'Estat del Rin del Nord-Westfàlia del demà» i demanà el vot per al partit socialdemòcrata el proper 15 de maig.

L'Estat del Rin del Nord-Westfàlia és un dels 16 estats federats d'Alemanya. Aquest estat, que té una població de 18 milions d'habitants, contribueix amb aproximadament el 22% del producte interior brut d'Alemanya i s'estén sobre una àrea de 34.083 km². El Rin del Nord-Westfàlia està situat a la part més occidental d'Alemanya i comparteix fronteres amb Bèlgica i els Països Baixos, i internament limita amb els estats federats de la Baixa Saxònia al nord, Renània-Palatinat al sud-oest i Hessen al sud-est. La capital de l'estat és Düsseldorf.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No passa res, fa dervers d'un any
Mentres siguin partits normals, democràtics i pacífics, i no facin propaganda del partit nazi, que publicitin el que vulguin. Perque ja tenim per aqui feixistes de sobra, per haver d'aguantar també els nazis i fatxes dels veinats.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente