cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

El Parlament vota en contra de recuperar l’ús públic del Palau de Marivent

El Parlament ha denegat la petició formal per recuperar l'ús del Palau de Marivent per part de la ciutadania. Aquesta proposta era iniciativa de MÉS per Mallorca.

La formació ha lamentat que «la connivència dels partits autoproclamats republicans amb la dreta i l'extrema dreta han impedit tirar endavant la proposta», ha expressat el diputat de MÉS per Mallorca Joan Mas 'Collet'. En aquest sentit, també ha denunciat que «partits que estan a favor de la República votin a favor de la Monarquia».

La família Reial espanyola s'ha aprofitat de Marivent durant anys, «no només ocupant l'immoble de manera gratuïta, a costa de la ciutadania de les Balears, sinó que ha aprofitat l'espai per fer negocis i enriquir-se». És per això que MÉS defensa recuperar Marivent, ja que «l'Estat espanyol disposa de propietats suficients per allotjar el monarca espanyol i la seva família en cas de visitar les Balears», ha afegit 'Collet'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Un de's plà, fa dervers d'un any
Que té aquesta terra nostra que congria traidors,
diputats i senadors hi ha mestres i professors i també el sr.rectó, i aquest son els pitjors.............
Valoració:6menosmas
Per Nofret, fa dervers d'un any
@fort i no et moguis , No ho dius clar, però a la vista del que varem votar a les Balears i amb una majoria absoluta d'espanyolistes en el Parlament, el Govern que a tu t'agradaria, estaria format pel PSOE i PODEMOS, amb ajudes puntuals de CIUDADANOS i el PI. Segons tu, MÉS estant a fora del Govern i allunyat dels espais de gestió directe i decisió política, tindria més força, més influència mediàtica i més capacitat política per promoure lleis que la majoria del Parlament aprovaria.
Valoració:-2menosmas
Per Fort i no et moguis, fa dervers d'un any
Més no s'ha d'ajuntar amb ningú si no ho paga. Més perd votacions, el PSOE, no. Més no té cap projecte propi, es limita a gestionar sota supervisió del PSOE allò que el PSOE li permet. És per aquest motiu que el 2019 Més va perdre suport electoral.
Valoració:2menosmas
Per Nofret, fa dervers d'un any
@ fort i no et moguis. El 80% dels votants de Mallorca, voten partits sucursalistes i consideren que MÉS es un partit amic de independentistes i terroristes. Amb qui trobes que MÉS s'ha de juntar per sumar i fer majoria en el Parlament ?
Valoració:-8menosmas
Per Fort i no et moguis, fa dervers d'un any
La situació de Més és insostenible. Ha de sortir del govern d n'Armengol, si no ho fan, tota crítica serà interpretada com a propaganda de cara a les properes eleccions. És impresentable criticar cada dos per tres el partits del govern del qual fas part sense prendre
la determinació d'obrar en conseqüència.
Valoració:10menosmas
Per Hem de ser pragmátics, fa dervers d'un any
I a sobre, no l'utilitzen perque a la reina Letizia no li agrada Mallorca. Però mentres se paguen les despeses de neteja i mantenimenrt del palau, amb els presupostos de la nostra comunitat, que podrien destinar-se a la Sanitat o a l''Educació.
Son molts de doblers i son doblers pagat per noltros, però la fauna que habita als partits forasters sucursalistes té poreta.
Valoració:20menosmas
Per Quina vergonya!, fa dervers d'un any
Quina mena de curts de gambals son els que esperen i confien, en que els partits d'aquests llepacμls de monarques i de banquers puguin dur el canvi, la justícia, la prosperitat i la decència a la nostra terra?
Si no hi hagués tants depusilànimes i de miserables que voten a aquests orinalers, tampoc hi hauria tanta corrupció.
Valoració:17menosmas
Per guillem, fa dervers d'un any
Per tapar o quedar bé amb algú, la noticia es incompleta i amaga els noms dels partits que han votat a favor de l'ocupació vergonyant del Palau de Marivent, per part de la família del rei Borbó.
Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente