muy nuboso
  • Màx: 11.56°
  • Mín: 7.77°
11°

Collet: «Amb el populisme fiscal del PP ens veurem abocats a desmantellar la sanitat o l'educació»

El diputat de MÉS per Mallorca Joan Mas 'Collet' ha criticat aquest dijous el «populisme fiscal» del PP i la seva proposta de baixada generalitzada d'imposts. Segons el diputat ecosobirnaista, "el pla només empobrirà l'Estat del Benestar i augmentarà el deute públic". De fet, Joan Mas ha recordat que la proposta popular ha estat desautoritzada pel Fons Monetari Internacional que rebutja aquest pla i aposta per les ajudes a les famílies més vulnerables. En aquest sentit, i en consonància amb la proposta de l'FMI, ha recordat que la conselleria d'Afers Socials, liderada per Fina Santiago (MÉS) ha incrementat un 15 per cent la Renda Social Garantida durant tres mesos. «Aquestes mesures sí són efectives i ajuden els que més ho necessiten», ha destacat el diputat.

Joan Mas, ha insistit també en la «manca de credibilitat» del PP. «Quan són a l'oposició plantegen davallar imposts i, en canvi, quan governen sempre fan el contrari. La darrera vegada van apujar 50 imposts». Amb tot, 'Collet' ha assegurat que els experts coincideixen en assenyalar que en la conjuntura actual «baixar imposts no reduirà la inflació sinó més aviat tot el contrari». Així, ha dit que «és una temeritat que com sempre només cerca el benefici d'uns pocs».

Durant la compareixença posterior a la Junta de Portaveus, el diputat de MÉS ha aprofitat per posar en valor els serveis públics i ha explicat que amb els plantejaments del PP «ens veurem abocats a desmantellar la sanitat o l'educació tot just quan el que necessitam és reforçar-los».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ben cert i segur que si, fa mes de 2 anys
Me referia a Núñez Feijoo, quan he dit que era un individu perillós, no a Collet, que no fa altra cosa que comentar el que ens espera amb aquesta tropa, si les dretes guanyen les eleccions.
Valoració:2menosmas
Per ÉMolt trist, fa mes de 2 anys
Si en hi ha que diuen que el PSOE i MÉS son partits corruptes, que el PP és un excel.lent gestor dels comptes públiques i que VOX és el paladí de la llibertat, jo ja m'esper qualsevol resultat desastros.
Aquests son els fruits dels mitjans de comunicació mercenaris.
Valoració:3menosmas
Per El PP i voltros, fa mes de 2 anys
Si vos preocupassiu manco del PP i més del problemes que té la gent, la gent no estaria tan emprenyada com està.
Valoració:3menosmas
Per ido, fa mes de 2 anys
O ses dues coses. No ve d'una. Ja que hi som.
Valoració:3menosmas
Per Ben cert r segur que si., fa mes de 2 anys
És ben perillós aquest individu. I fa por no per ell, si no perque hi ha una gent tan curta i tan beneiteta, que hi tornaran a caure per centèssima vegada. I llavors se trobaràn que no tindràn cobertura sanitària, o que hauran de pagar l'escola dels seus fills i que a sobre, no els hauran baixat ni un cèntim dels impostos i només els hauran baixat als mil.lionaris.
Ja no se'n recorden de les promeses incumides de Rajoy, de Bauzá.o d'Aznar.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente