algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

Apesteguia critica PP i PSOE per «incompetència» i haver aparcat la reforma del sistema de finançament

El coordinador de MÉS per Mallorca, Lluís Apesteguia, ha reclamat aquest dilluns la dimissió de la ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, per no haver aconseguit en quatre anys la reforma del sistema de finançament.

En un missatge en el seu compte de Twitter, el batle de Deià ha criticat que PSOE i PP hagin aparcat «per criteris partidistes i incompetència política» la reforma del sistema de finançament de les Balears.

Segons Apesteguia, sense la reforma del model, caducat en 2014, els ciutadans de les Balears «continuaran sent maltractades».

El coordinador ecosobiranista ha criticat la «incapacitat manifesta» de Montero, que no ha complert en quatre anys «una de les seves principals obligacions» de la qual depèn l'estat del benestar.

«Ens hauriem de plantar», ha afegit Apesteguia, que adverteix que l'endeutament públic «acabarà ofegant» a les Illes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa mes de 2 anys
Es mal d'entendre que persones amb un poc de seny, vulguin defensar i representar a partits polítics que situen la unitat d'Espanya per davant de les persones i de les necessitats ambientals de les Illes. En el meu entendre, sols persones sense escrúpols i ben pagades poden trair a la seva terra i la seva gent, tal com fan les cúpules locals dels partits polítics que reneguen de un finançament just per a la nostra comunitat.
Valoració:-2menosmas
Per Pere Mateu, fa mes de 2 anys
Molt bé Apesteguia, un xotet de cordeta en mans de l'aparato pesemero de sempre...
Valoració:2menosmas
Per Dimissió de Montero?, fa mes de 2 anys
Ja estam que ha començat la campanya electoral de cara a l'any que ve, però si jo fos de n'Armengol destituiria els consellers de Més perquè per iniciativa d'ells no dimitiran ni a punta de pistola.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente