nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

MÉS per Mallorca: «Feijóo representa el PP de la corrupció, de les privatitzacions i de les retallades»

El portaveu de MÉS per Mallorca al Parlament, Miquel Ensenyat, ha criticat «l'eufòria catàrtica» del PP després de l'elecció d'Alberto Núñez Feijóo com a president de la formació conservadors. Segons Ensenyat, la seva elecció no suposa cap renovació, sinó més bé tot el contrari: «Feijóo representa el PP de la corrupció, de les privatitzacions i les retallades. Basta veure que ha rehabilitat l'expresident extremeny, qui va carregar al Senat una trentena de viatges a Canàries per anar a veure a la seva parella», ha assegurat.

Miquel Ensenyat ha destacat que «tot i els intents del PP per vendre Feijóo com un gestor, en realitat és un comercial al servei de l'empresa privada» i ha criticat que cap de les mesures impulsades per ell a Galícia siguin positives per a les Illes Balears. En aquest sentit ha censurat les retallades en educació o les privatitzacions a l'àmbit sanitari. Així, ha instat el PP de les Illes Balears a parlar clarament i dir si el model Feijóo també és el seu. «Si és així tenim un problema», ha dit.

El portaveu ecosobiranista també ha criticat «el mantra popular per rebaixar impostos sense clarificar com mantindran els serveis públics. No es poden baixar impostos sense repercussió en la prestacions de serveis públics. Han de ser clars i no enganyar la ciutadania», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per arruix, fa mes de 2 anys
Otro que dura más que aquellas pilas que nunca se agotaban.
Ya va siendo hora que piense en otros y pida la jubilación aunque sea anticipada.
No lo añoraremos.
Valoració:-1menosmas
Per Martas, fa mes de 2 anys
Fa anys que no té res a oferir. Va ser president del Consell de Mallorca i encara s'espera que tengués alguna voluntat política. Mira tant el PP que ha acabat igual que ells. Va menysprear la llengua catalana, va canviar la diada de Mallorca a mitges, va defensar les autopistes del PSOE. Tot ho ves pogut fer el PP.
Valoració:5menosmas
Per Mal negoci, fa mes de 2 anys
Viure a la contra, anar contra l'oposició, permet viure bé, però és un mal negoci perquè la gent que ho passa magre ho veu com escuses de mal pagador. La gent que pateix, la gent desenganyada, no és conforma amb el discurs que vol fer creure que els altres són pitjors, la gent el que vol és que els que governen demostrin que són millors. A més a més la gent ja veu que el PSOE no és l'alternativa al PP, només és un complenent del qual Més n'és col.laborador.
Valoració:8menosmas
Per xisca, fa mes de 2 anys
Feijóo representa el PP. Si, i no cal mes explicació. Vomitiu tot, com la resta de partits. No puc entendre que tanta oposició no pugui aturar aquest caos sociocultural tan extens i generalitzat.
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente