nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Prohens: «El PP de les Balears surt molt reforçat amb l'elecció de Núñez Feijóo»

La líder del PP de les Balears, Marga Prohens, ha aplaudit l'elecció aquest dissabte d'Alberto Núñez Feijóo com a nou president del Partit Popular en el XX Congrés del partit celebrat a Sevilla, destacant que «el PP de les Balears en surt molt reforçat».

«El PP de les Balears surt molt reforçat amb Feijóo, que va presentar aquest divendres un projecte clarament reformista, clarament liberal i que creu en la pluralitat i diversitat que hi ha dins del gran país que és Espanya», ha destacat Prohens, qui ha mostrat també la seva «satisfacció» per l'elecció de la secretària general del partit a les Illes, Sandra Fernández, en el nou Comitè Executiu, i de la secretària general del PP de Mallorca, Rakel Sánchez, en la Junta Directiva.

«Feijóo ha fet un repartiment territorial donant a totes les organitzacions el pes que els correspon», ha explicat Prohens, que ha reiterat la seva «gran satisfacció» per l'elecció de Fernández, de qui ha valorat que és «una persona molt treballadora, amb gran capacitat de diàleg, amb cintura i que, com a secretària general, és responsable de la unitat i tranquil·litat del partit a les Balears».

Prohens ha agraït, així mateix, al president sortint, Pablo Casado, que «hagi fet un pas enrere, deixant el seu escó i obrint una nova etapa en el PP». «Sortim units i amb una unió que no ve de dalt, sinó que surt de les bases, dels militants», ha sentenciat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vade retro, PP, fa mes de 2 anys
I a noltros que mos contau madò Prohens? Jo esper que no arribeu mai a ser la presidenta de les Illes Balears, perque a més de passar-ne un fum com a persones, veurem com se destrueix el nostre territori, la nostra cultura, la nostra llengua i el nostre poble
Si no fos perque heu posat voltros els jutges a on son actualment, el PP ja faria molts d'anys que estaria il.legalitzat per corrupció mantinguda en el temps i estructural, perque per menys s'han il.legalitzat altres partits.
Valoració:4menosmas
Per Estil, fa mes de 2 anys
Amb ella només podem esperar destrucció del territori, repressió per la nostra llengua, repressió per la salut pública, repressió per els pobres i crits molts de crits és que tan sols no sap ni xerrar……
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente