algo de nubes
  • Màx: 18.8°
  • Mín: 8.69°
17°

Més per Menorca reclama 1,5 milions d'euros per millorar el transport públic de Menorca

Més per Menorca ha reclamat aquest dimarts al ple del Parlament un mínim d'1,5 milions d'euros per millorar el transport públic de Menorca. Aquesta s'ha fet durant la compareixença de la presidenta del Govern, Francina Armengol per anunciar que Mallorca, com a «mesura estrella per fer front a les conseqüències de la Guerra», disposarà de 12 milions d'euros per al transport públic.

«S'entén que el Govern faci aquesta proposta perquè té les competències de transport a Mallorca, però creiem que el que és desitjable en el cas de Menorca, on les competències en transport estan transferides al Consell, és asseure's amb la institució insular a fi d'augmentar la dotació pressupostària de la transferència, perquè els ciutadans de totes les illes tenen els mateixos drets de beneficiar-se d'aquests ajuts extraordinaris», ha manifestat el diputat Josep Castells.

També creuen que en el moment actual de crisi, s'ha d'aprofitar «per avançar cap a un canvi de cultura, cap a la mobilitat sostenible», ha afegit. En aquesta línia, ha explicat que, si el Govern destinés, com a mínim, 1,5 milions d'euros a Menorca «es podrien reforçar les freqüències de busos a la línia entre Maó i Ciutadella, aconseguir la gratuïtat per als menors de 16 anys, posar en marxa noves línies, reduir tarifes i bonificar els usuaris freqüents».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 2 anys
Aquest servei ferroviari entre Ciutadella i Maó que diu en Nofret ja estava previst fa cosa d'un segle, però sa fallida de determinat banc féu que se n'anàs en orris. Llavò vengué es franquisme. A Eivissa és sa màfia turísitica (taxista) sa que impedeix no només un ferrocarril sinó un mínimament digne servei d'autobús. I cal sebre que s'illa de Man, en es Regne Unit, d'una extensió semblant a sa pitiüsa major, té ferrocarrils. A Eivissa sa màfia s'estima més ses autopistes
Valoració:1menosmas
Per Nofret, fa mes de 2 anys
Sense tren elèctric no hi ha mobilitat motoritzada sostenible. Muntar un servei ferroviari de Maó a Ciutadella, es la millor opció de transport públic sostenible per Menorca.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente