algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Què en pensau d'una possible coalició de Más País i MÉS per Mallorca per a les eleccions estatals?

El líder de Más País, Íñigo Errejón, ha anunciat aquest dissabte a Palma la possibilitat d'establir aliances polítiques amb MÉS per Mallorca. Unes aliances que podrien passar per desenvolupar una coalició conjunta de cara a les eleccions generals.

Des de MÉS ja han assegurat que ambdues formacions comparteixen punts de contacte i que miren amb bons ulls la «referència» política que representa Errejón respecte a temes com la justícia social o el model d'Estat plurinacional.

En aquest sentit, el senador Vidal ha assegurat que «per a canviar les coses a l'Estat cal fer-lo des de la unitat». «És possible fer política des de la cooperació, sense que calgui competir», ha afegit.

Sigui com vulgui, des de dBalears demanam als nostres lectors què en pensen d'aquesta possible coalició i com pot afectar el futur de MÉS per Mallorca. Les respostes de l'enquesta són les següents:

-S'aconseguiria unir forces i treure almenys un representant per les Balears.

-Es diluiria el sobiranisme i MÉS esdevindria una sucursal del partit d'Errejón.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa mes de 2 anys
Encara que la majoria de les institucions de les Illes reclamessin la indepen-dència, aquesta no podrà tirar endavant ni fer-se efectiva, tenint enfront tota la força bruta del estat, Policia, Guardia Civil, tribunals, clavegueres i funcionaris corruptes d'extrema dreta controlant tots els ministeris. No veure la necessitat de teixir aliances i disposar de forces amigues a la resta del estat, per tal de poder combatre amb èxit l’opressió, l’espoli cultural i el saqueig econòmic que patim a les Illes per part d’Espanya, ens porta a la derrota permanent per molts bons principis i puresa ideològica que tinguem.
Valoració:-4menosmas
Per Joanet de sa gerra, fa mes de 2 anys
Sempre haver de ser la comparsa de la darrera ocurrència de l'esquerra espanyola... Quins nassos!
Valoració:5menosmas
Per Unaperaquí, fa mes de 2 anys
Tot el que sigui ficar un partit espanyol dins la candidatura ja no va bé. Per bones intencions que tenguin les persones, el partit serà espanyol i ja no servirà per grenar cap aquí.
Valoració:12menosmas
Per Mallorquín, fa mes de 2 anys
MES CATALUNYA.

No, gracias
Valoració:-6menosmas
Per Joan Planes Ferragut, fa mes de 2 anys
Només amb una candidatura amb sinergies i denominador comú dels partits de País liderada per ells o per algú significatiu de la societat civil hi haurà possibilitats d’èxit, sempre que es treballi amb temps i en positiu.
Valoració:14menosmas
Per Jordi, fa mes de 2 anys
Totalment d’acord amb “La Resposta”, i a més, ja es van juntat amb ER per interessos de poder ja que mai els han pogut veure (el PSM) als independentistes i republicans. Recordeu que PSM son els escolanets del PSOE.
Valoració:-2menosmas
Per Volem partits d'aqui, fa mes de 2 anys
Crec que seria més "natural" una coalició de partits nostros, abans de juntar-nos amb Más País.
No tinc res contra la formació d'Errejón i crec que té una gent molt bona, però els seus interessos no coincideixen ni amb els de MÉS ni amb els dels seus votants perque al cap i a la fi és un partit d'àmbit nacional espanyol.
Valoració:26menosmas
Per No ho podem saber, fa mes de 2 anys
Tenim un precedent,de quan MÉS se va presentar amb Podem i Esquerra Unida. Però no podem saber com va anar, perque la trampa o tal vegada equivocació que van fer els que escrutaven els vots, sumant al PP vots d'altres partits, més la negativa a repassar els resultats de la JEC, ens deixa completament desinformats sobre el que passaria, si s'unísssin els dos partits.
Tal vegada no just s'hagin d'unir Más País i Més i s'hagin d'unir tots els partits democràtics. I per no deixar passar a la extrema dreta junt amb la ultra dreta, ja és un motiu més que suficient.
Valoració:4menosmas
Per La resposta, fa mes de 2 anys
Fent de partit sucursalista Més ha fracassat, l'esclat que se pegaren quan varen fer diputat Yllanes va ser doloròs. De totes maneres crec que la decissió està presa, fa molta d'estona que els de Més tenen la mirada posada cap a Madrid. Catalunya els fa nosa, encara que no poden renunciar, de moment, a una part de l'electorat catalanista.
Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente