algo de nubes
  • Màx: 18.56°
  • Mín: 8.69°
18°

Armengol celebra com un «una fita sense precedent» l'excepció ibèrica que permetrà a l'Estat espanyol rebaixar els preus de la llum

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha celebrat que els líders europeus hagin acordat una «excepció ibèrica» que permetrà a l'Estat espanyol i Portugal adoptar mesures per a rebaixar els preus de l'energia.

Segons ha manifestat Armengol, a través d'un missatge publicat a Twitter, es tracta «d'una fita sense precedent, que baixarà la factura de la llum a tots els ciutadans i empreses de les Illes i Espanya».

«El Sud es fa escoltar a Europa. I la bona feina, la bona política dona resultats», ha afegit la dirigent del PSOE, qui ha posat l'accent que «ha costat, s'ha lluitat i s'ha aconseguit», traslladant, d'aquesta manera, la seva enhorabona al president del Govern espanyol, Pedro Sánchez.

Precisament, va ser Sánchez qui aquest divendres va anunciar que els líders europeus havien acordat una «excepció ibèrica» que permetrà a Espanya i Portugal adoptar mesures per a rebaixar els preus de l'energia. Sánchez va fer l'anunci en una compareixença al costat del primer ministre de Portugal, Antonio Costa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 2 anys
Mentre no es toquin els barroers beneficis (12.000.000 milions d'euros) de les empreses no hi ha res que fer.
Valoració:2menosmas
Per negocis del Pere, fa mes de 2 anys
No barregis. Una cosa no va amb l'altra.
Per descomptat que la carta de "Pedro" al rei moro és un disbarat. El Marroc, i ho ha dit, ara anirà a buscar Ceuta i Melilla. Els negocis del Pere.
Valoració:2menosmas
Per Bernat, fa mes de 2 anys
Respecte d'aquest acord de poder establir topalls en el preu de l'electricitat a l'estat espanyol, atorgat per la UE, no puc llevar-me del cap que està relacionat amb la carta del govern espanyol que ha deixat el poble saharaui als peus del Marroc. Deuen ser imaginacions meves...
Valoració:2menosmas
Per ja esta be, fa mes de 2 anys
Pagar el precio de la electricidad al coste de la más cara (independientemente de la cantidad usada en relación al total), pudo tener su parte de lógica en su momento, pero en la actualidad de ninguna manera.
Se debería establecer según cantidad y costes del tipo empleado en su conjunto.
Ahora nos encontramos con una medida totalmente demencial. Y parece que no se puede cambiar. Y si es así, hay que meter mano a los llamados "beneficios caídos del cielo".
La de Inca, o no sabe lo que dice o nos quiere vender la moto totalmente averiada. Nada creo hasta que lo vea.
Valoració:1menosmas
Per Una altra injustícia sistemàtica, i en van ..., fa mes de 2 anys
Ja, després que els oligopolis franquistes hajan fet i desfet, manipulant fastigosament el resultat aparent de la competència i posant una llei de preus aberrant, que no estipula un promig normal si no que tot ho paguen a l´alça del més car (una altra aberració econòmica i ètica), el gobierno abaixarà un pocs cèntims el preu final de la llum ?, quan el que haurien de fer seria revisar d´arrel el mateix sistema totalment injust de la fixació del preu !, no s´hi veurà pràcticament cap diferència !
Està molt clar que els capitalistes de l´Aznar i González no deuen poder pagar el lloguer mensual de les seves humils barraquetes !!!
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente