algo de nubes
  • Màx: 12.72°
  • Mín: 7.77°
12°

El Moviment Feminista de Mallorca condemna la traïció del Govern espanyol i declara el seu suport a les «nines i dones» del poble sahrauí

El Moviment Feminista de Mallorca ha condemnat la traïció del Govern espanyol al poble sahrauí, declarant que ofereix «tot el suport al poble sahrauí que fa 46 anys que brega pel reconeixement de la seva existència», han anunciat a través de les xarxes socials.

Concretament, s'han referit a «nines i dones, que pateixen la desprotecció absoluta en aquests contextos». Així com han mostrat «tot el rebuig al govern de coalició per la seva traïció al poble sahrauí i a l'agenda d'esquerres», han acabat.

La traïció

La notícia d'aquests dies és que Pedro Sánchez ha acceptat el pla d'autonomia per al Sàhara Occidental que el Marroc va presentar a les Nacions Unides l'any 2007, a través d'una carta enviada al rei Mohammed VI. El president del Govern espanyol ha manifestat la voluntat de «construir una nova relació» entre l'Estat espanyol i el Marroc, «basada en la transparència i la comunicació permanent, el respecte mutu i els acords signats entre les dues parts i l'abstenció de qualsevol acció unilateral», ha declarat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xisca, fa mes de 2 anys
Sols es responsable en Pedro Sánchez? I també algú mes...pot ser algun Borbó?
Valoració:1menosmas
Per Bernat, fa mes de 2 anys
Tots els pobles del món (excepte un) tenen el dret inalienable a l'autodeterminació, a ser sobirans i a viure en llibertat.
Valoració:-4menosmas
Per Que faci una roda fe premsa, fa mes de 2 anys
El rei del Marroc deu haver posat a Pedro Sánchez entre les cordes , amenaçant-lo.en enviar mitja Àfrica cap a Espanya i amb deixar passar terroristes de la Jihad i qui sap en que més, perque és evident que ha passat qualque fet greu, ja que ell no ha obtingut cap benefici a canvi, però si a sobre del mal al poble sahrauí, que noltros tinguem el greu problema de que Argélia ens castigui per no haver comptat amb ells en aquesta negociació, i que se negui a servir-nos gas.
Més li val a Pedro Sánchez que expliqui els que li han fet, perque ell hagi hagut de cedir, perque d'una manera o d'una altra, se desfaci aquest acord i s'arribi a altres més raonables.
La oblugació de Sánchez és donar una roda de premsa explicant que ha passat, així comels motius que l'han obligat.a fer aquest acord srnse cap intercanvi i sense comptar.amb el tercer afectat. Més li val que ho expliqui o li passarà una factura electoral molt cara.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente