muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Els partits del Pacte acorden renovar Manresa com a director d’IB3 per a «garantir l’estabilitat davant el procés d’internalització»

196143

Els partits que conformen el Pacte de Govern (PSIB-PSOE, MÉS per Mallorca i Unides Podem), han arribat a un acord per a renovar el director d’IB3, Andreu Manresa, per a «garantir l’estabilitat davant el procés d’internalització» que s’obre ara a l’Ens de Ràdio i Televisió Públic de les Illes Balears.

«Manresa, professional de reconeguda experiència i prestigi en el sector, continuarà al capdavant de la ràdio i la televisió públiques durant un nou mandat amb l’objectiu de donar continuïtat a la feina feta, però amb també per a liderar una nova etapa centrada en la internalització dels serveis informatius i treballar per a un nou model audiovisual públic a les Illes Balears», han explicat.

Manresa, llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha treballat en multitud de mitjans de comunicació com Diario de Mallorca, Baleares, Abc, RTVE, El País, la Ser i la Sexta, entre d’altres. Des de desembre de 2015 és director general d’IB3. També va ser fundador i secretari general del Sindicat de Periodistes de les Illes Balears i autor de diversos llibres.

Els partits que donen suport al Govern també han acordat la renovació formal de Jordi Bayona, Tita Tur, Gina Garcias i Antoni Mascaró com a membres del Consell de Direcció de l’ens.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Martina, fa mes de 2 anys
Quin fantasma, Déu meu! Antoni Serra el va descriure bé en una de les seves narracions com un miserable masclista.
Valoració:3menosmas
Per Canviar el xip, fa mes de 2 anys
El senyor Andreu Manresa ja deu tenir edat de sobra, i també anys cotitzats suficients, per poder estar jubilat gaudint de la llibertat que dóna el no haver d'anar a treballar.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente