nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Jorge Campos (Vox): «Combatre ETA és combatre MÉS per Mallorca»

Amb la seva poca vergonya habitual el militant feixista Jorge Campos, actual delegat del partit extremista Vox a les Illes Balears, ha comparegut davant els mitjans de comunicació en seu parlamentària per vessar greus acusacions contra una formació democràtica.

En aquesta ocasió, ha estat MÉS per Mallorca l'objecte de les difamacions del sembrador professional d'odi Jorge Campos qui, envalentit per la complicitat del sistema judicial espanyol que protegeix la seva llibertat d'expressió però retalla la dels qui denuncien les seves barrabassades (cal recordar el cas de l'artista Valtònyc, obligat a viure a l'exili), ha tornat a calumniar polítics democràtics.

Campos ha afirmat que «combatre ETA és combatre MÉS per Mallorca» i ha fet els seus habituals circumloquis per acabar situant ETA i MÉS per Mallorca en el mateix pla.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Andrea, fa mes de 2 anys
Si Mes consent això sense reaccionar, sense fer res... ja no sé què podem esperar d'aquest partit.
Valoració:6menosmas
Per Mereix una querella criminal, fa mes de 2 anys
@Josep Miquel. És que si MÉS no fa el que vostè diu, aquest fanàtic encara els fará passar a la Història com uns terroristes sense haver fet absolutament res dolent, essent un dels poquíssims partits que estan nets com una patena de corrupció i de delictes.
I una altra cosa: Aquest individu és reincident en la seva calúnmia greuíssima i la primera vegada, només se'l va condemnar a una petita indemnització. Però si per segona vegada surt condemnat a una multa o a una compensació en metàlic, s'hauria de recórrer la sentència i demanar presó per ell. Mireu el que li va fer ell a en Valtònyc només perque la lletra d'una cançó deia veritats que no li agradaven a ell i també perque utilitzava metàfores un poc fortes, que ell va presentar com plans reals d'atemptar contra ell i contra el cap de l'Estat, malgrat fos del tot impossible, com el condemnaren a vuit anys de presó. Doncs pel delicte que està cometent ell, de mentir com un bellac, atribuint dos assassinats que a sobre estan resolts i se sap qui varen ser els autors, a unes persones innocents, només perro destruir la honorabilitat, la bona reputació i la vida de unes persones decents, bons ciutadans i bones persones i que ens representen als que els hem votat, li haurien de caure almenys vint anys de presó.
I si també decidís exiliar-se, seria de veure quin país estaria disposat a acollir a un individu tan problemàtic i tan dolent
Crec que cap.
Valoració:10menosmas
Per Xevi, fa mes de 2 anys
ETA, afortunadament, ja no existeix. La brossa feixista, sí. Ni un pas enrere amb aquesta escòria.
Valoració:18menosmas
Per així és la realitat actual, fa mes de 2 anys
Combatre Hitler és combatre a Vox. És pot ser més clar ?
Valoració:15menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa mes de 2 anys
Els primers votants d'avui en dia ja no saben res d'ETA. ETA, Franco.... És com si a l'EGB ens parlàvem de carlistes i Napoleó. Campos torna al segle XX
Valoració:10menosmas
Per Xusma fatxa, fa mes de 2 anys
Això és un" pixamamandurrias" que no sap que és fer feina, un aprofitat dela Patria Ñordoñola.
Valoració:14menosmas
Per Josep Miquel, fa mes de 2 anys
Doncs si jo fos militant de més, li donaria una dosi de la seva propia recepta, denuncia als jutjats penals per equiparar Més amb ETA, i després que escaini totsolet, cap partit democrata l'hauria d'escolatar, que aparla? doncs fora de la sala, que els voxquimans esciven per els foros, ni vend ni vermell i no dar-lis cap resposat, aquestes asquerositats no es poden tolarar per part dels que som democrates, aquest es una sangonera, i la seva economia familiar te algunes cosetes molt divertides.
Valoració:10menosmas
Per popaganda, fa mes de 2 anys
Fa propaganda de MÉS. Si les empreses que va contractar ell quan tenia un càrrec al govern Bauza són les mateixes que contracte na Fina Santiago al Palma arena. S'ajuden uns als altres.
Valoració:-8menosmas
Per Per ser famós per ser dolent, val més ser anònim., fa mes de 2 anys
Esper que després d'aquesta, els de MÉS se querelli contra aquest calumniador. Perque si no ho fan, passaràn a la Història com un partit de terroristes, malgrat ningú dels seus liders ni afiliats hagin fet cap mal, ni molt manco cap atemptat.
I si no tenen doblers, que facin un crowfunding per les despeses judicials, que molts ajudarem encantats. Encara que també esper, que aquest mateix sujecte no vulgui confiscar la recaptació, com ja ho va fer amb la caixa de resistència dels docents.
Valoració:18menosmas
Per Ara cerca provocar als de MÉS, fa mes de 2 anys
Fins quan hem d'aguantar aixô?
MÊS és un partit que fa molt bona feina, que està compost per persones que ténen mitjans per guanyar-se la vida i que son a la política per vocaciô de servei a la societat, no per guanyar doblers ni per fer mal.
Ja li agradaria a ell, ser com els homes i les dones de MÉS.
Valoració:17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente