algo de nubes
  • Màx: 20.39°
  • Mín: 12.82°
20°

MÉS per Mallorca insisteix a retirar la 'Golden Visa' que permet l’obtenció del permís de residència

El portaveu adjunt de MÉS per Mallorca al Parlament, Josep Ferrà, ha insistit a retirar l'anomenada 'Golden Visa' una normativa aprovada pel PP el 2013 que «premia amb el permís de residència els estrangers que adquireixen una casa a Espanya per valor de més de 500.000 euros». La mesura, segons Ferrà, ha agreujat les dificultats per a accedir a un habitatge i ha fomentat l'especulació. «És una mesura extremadament classista», ha emfatitzat el diputat ecosobiranista.

En aquest context, Ferrà ha recordat que les polítiques d'habitatge són «una prioritat política per a MÉS» i ha criticat la manca de mesures concretes en la Llei d'Habitatge estatal. Així, ha retret al Govern espanyol que la llei «neix sense mesures per a col·lectius vulnerables». De fet, ha recalcat que són els ajuntaments qui han de fer-hi front a la situació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume, fa mes de 2 anys
Enhorabona Més per Mallorca. La nostra veu també ha de comptar a l'estat. Aquesta mesura va ser profundament classista i discriminatòria.
Valoració:1menosmas
Per El pp, el psoe i companyia, fa mes de 2 anys
El PP la va fer i els d'ara no esmenen res. Tot ho arreglen donant les culpes al PP, un partit que ja fa anys que no governa cap institució important. El fracàs d'aquests qus diuen que són esquerra i governen com si fossin del centre polític.
Valoració:5menosmas
Per Nofret, fa mes de 2 anys
benvolguts Pep i veí, abans de criticar i opinar, es bo llegir la noticia. Fa referència Aquest article fa referència a la normativa d’àmbit estatal aprovada pel PP el 2013.
Valoració:3menosmas
Per un vei, fa mes de 2 anys
Efectivament us votara na Rita. Ja no val el votar amb el nas tatap, o perque no hi entri la dreta.
Prefereixo que governi la dreta, sabent que me donarà bufatades, que una esquerra que me las dona igualmnet, defraudant-me,
Valoració:-1menosmas
Per Pep, fa mes de 2 anys
Ara s hi posen ,ara ja fan tard ,ses inmobiliaries estrangeres ha fet espoli de tot es nostre territori, amb es seu beneplàcit ,es nostres fills no podran comprar mai una vivenda digna , han de pagar lloguers abusius i mai sera seu .
Ses pròximes eleccions vos votarà na Rita , pero a tots, no vull saber res mes de politics.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente