algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Clara majoria: el 96% dels nostres lectors consideren que José Ramón Bauzá s'afiliarà a Vox si desapareix Ciudadanos

Majoria clara i rotunda. El 96,51% dels nostres lectors consideren que José Ramón Bauzá s'afiliarà a Vox si desapareix Ciudadanos perquè «la seva ideologia ja és d'extrema dreta». Per contra, només el 3,49% consideren que «no creurà aquesta línia vermella» i no s'afiliarà al partit liderat per Santiago Abascal.

Les darreres eleccions de Castella i Lleó han deixat clar que Ciudadanos és un partit en descomposició. D'un total d'onze procuradors n'han passat a un, deixant entreveure la crisi profunda del partit que dirigeix Inés Arrimadas.

Sí finalment desapareix, sembla que a Bauzá li queden poques opcions. O bé deixa definitivament la política i torna a la seva apotecaria, o s'afilia a un altre partit. En aquest segon cas sembla que només li quedaria l'opció de Vox.

Cal recordar que l'expresident del Govern va deixar el PP quan va perdre les eleccions de 2015 amb uns resultats pèssims i després d'una legislatura socialment nefasta. Després s'afilià a Ciudadanos i actualment és eurodiputat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Obvi, fa mes de 2 anys
Allà on hi hagi una mamella...
Valoració:1menosmas
Per M'és ben igual, fa mes de 2 anys
La veritat és que poc m'importa el que faci aquest fatxa. Mentres no torni comandar i. maltractar-nos, canviar la nostra llengua i Històhria, brutejar l'educació i tractar de fer-nos castellans de tercera categoria, tant me fa si s'afilia a VOX o a La Falange, com si participa a Gran Hermano.
Valoració:3menosmas
Per Tomeu, fa mes de 2 anys
Qualsevol cosa per seguir sense fer res de res,
Valoració:4menosmas
Per calentor d´ovaris, fa mes de 2 anys
o qui no diu que provi sort a la vora del Putin? Podria tenis un sou elevat i molts països a qui enfrontar-se, amb la testosterona desfermada, tot recordant la legión, la división azul, i la cabreta disfressada.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente