cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
13°

La dimissió d'Almeida agreuja la crisi del PP

El batle de Madrid, José Luis Martínez Almeida, ha dimitit com a portaveu estatal del Partit Popular i agreuja la crisi de la formació. Segons el mateix Almeida «ha estat de comú acord amb Pablo Casado», encara que no ha volgut especificar el contingut de la conversa ni l'acord amb el president conservador.

El batle de la capital espanyola ha reiterat el seu compromís amb la ciutat i ha afegit que «aquest batle té un compromís amb l'Ajuntament de Madrid que es troba molt per damunt del Partit Popular».

Per altra banda, segons membres del mateix partit, la dimissió de Pablo Casado com a president del PP es podria produir aquesta mateixa setmana.

La pèrdua de suport entre els dirigents conservadors és imparable d'ençà que la setmana passada es filtrés el presumpte espionatge al germà de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Evidentment, fa mes de 2 anys
La militància sap que la corrupció pePPerra és endèmica, un fet normal del dia a dia, ja no li donen importància. En canvi, un Casado aprenent, per més màsters falsos que hagi colat, no arriba ni a la sola de la sabata a qualsevol de les seves figures emblemàtiques, com el Bigotes, Rita, Saplana, i 10.000 figures més que tothom coneix.
Valoració:0menosmas
Per Terrible, fa mes de 2 anys
El que jo no entenc és com la gent pepera se pot posar del costat de Diaz Ayuso d'una manera tan incondicional, quan està investigada per corrupció com si no els importàs que ells o al seu germà s'omplíssin les butxaques a costa de la pandèmia, quan se deixava morir a persones que podrien haver-se salvat, perquè no hi havia places a bastament als hospitals, ni doblers per contractar hospitals privats, ni perltres alternatives..
I quina pena, el que li fan a Pablo Casado! Mentres triomfava tothom lii feia la pilota i era el líder natural del PP. Li han fet la traveta, ha caigut i ara tots li giren l'esquena.
Aquesta manera de ser m'escandalitza i pens que si no ténen empatia amb els seus companys, menys en han de tenir amb els ciutadans quan governen, pel que no és rar que ens retallin fins el que poden,ens maltractin i ens estrenyin més i més fins a ofegar-nos.
Aquesta mena de gent és de la que procur fugir, perque no té res a dins.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente