muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

Ensenyat denuncia «el discurs colpista de la dreta» i alerta d’una campanya per a desprestigiar les institucions

El portaveu de MÉS per Mallorca al Parlament, Miquel Ensenyat, ha mostrat preocupació davant «el discurs colpista dels partits de dreta i extrema dreta». Durant la compareixença habitual dels dilluns, el portaveu ecosobiranista ha censurat «el fanatisme ideològic i l'oportunisme polític» i ha denunciat la campanya per a «deslegitimar i desprestigiar» les institucions. «Portam tres dies amb un discurs populista i amb un llenguatge bèl·lic que ens recorda al missatge de la dreta en els dies previs al cop d’estat de 1936», ha assegurat Ensenyat.

Segons ha explicat Miquel Ensenyat, «aquest llenguatge colpista suposa un seriós problema per a la democràcia». En aquest context ha destacat que «per a l’extrema dreta, i un sector important del PP sembla que tot val per arribar al poder». De manera contundent, el portaveu parlamentari de MÉS ha criticat que el PP «ha comprat el discurs i el llenguatge del partit de Santiago Abascal en lloc de col·locar-li un cordó sanitari, com ocorre a França, Alemanya o Suècia, i com hem demanat insistentment des de MÉS per Mallorca». Ensenyat ha fet una crida al PP de les Illes Balears per a distanciar-se d’aquest discurs.

Precisament, i en el mateix sentit, Ensenyat ha assegurat que aquests discurs «alimenta determinants comportaments que són intolerables». De fet, dimarts Parlament es debatrà una PNL impulsada pels grups que donen suport al Govern i que pretén condemnar l’escalada de violència contra les persones LGTBI. «Darrera aquestes agressions hi ha un discurs d’odi, no només contra el col·lectiu LGTBI, sinó contra les persones nouvingudes. Un discurs d’odi que també s’ha traduït en agressions i vulneracions dels drets lingüístics», ha conclòs Ensenyat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Desprestigis, fa mes de 2 anys
Hem de ser seriosos. Qui de veres desprestigia les institucions són aquells que es presenten a unes eleccions cridant qui estima Mallorca no la destrueix i després, quan comanden, col.laboren a construir l'autopista de Campos, per exemple.
Valoració:5menosmas
Per Culpables, fa mes de 2 anys
Els primers responsables de deslrestigiar les institucions s{n els polítics que les gestionen, la resta o és més que propaganda.
Valoració:3menosmas
Per Res d3 bo, fa mes de 2 anys
Son un desastre. Basta veure el que li va dir una diputada de la ultra dreta a la consellera de Sanitat.
Però no vos ho perdeu: Perque aquests mateixos son els que duen en el seu programa electoral, imposar ordre i acabar amb el vandalisme i la violència.
Quan assolesquin canviar tot el Poder Judicial amb mandats caducats i posat per les dretes, s'ha de tractar que se il.legalitzin a tots els partits d'ultra dreta.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente