nubes dispersas
  • Màx: 17.52°
  • Mín: 8.69°
17°

El Pi proposa que es paralitzi la contractació en bloc de nou centres de salut

El portaveu d'El Pi al Parlament, Josep Melià, ha demanat que es paralitzi la contractació en bloc de nou centres de salut, que es revoqui i es deixi sense efecte aquesta contractació i se substitueixi per una en diferents lots per a, com a mínim, es faci una contractació individual per a cadascun dels centres.

La formació centrista ha registrat en la Cambra autonòmica una Proposició No de Llei (PNL) en aquest sentit.

Melià ha assenyalat que d'acord amb la legalitat vigent les administracions publicades han de procurar la contractació en lots per a afavorir que el màxim d'empreses puguin participar en la licitació, així com que hi hagi garanties contra els possibles abusos o retards en els pagaments que puguin patir les empreses subcontractades.

El portaveu de la formació ha ressaltat que l'actuació de l'Executiu autonòmic ha rebut el rebuig i crítiques per part de les patronals empresarials de les Illes, que han advertit que aquesta pràctica limita la participació.

En la mateixa línia, Melià ha assenyalat que preguntarà a Armengol en el ple d'aquest dimarts si considera «propi d'un govern de diàleg i consens que les patronals estiguin disgustades per la licitació en bloc».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Un ciutadà afectat, fa mes de 2 anys
Si estàs vivint en un lloc amb dificultats d´accés al centre adjudicat, com en el cas dels ciutadans del carrer
d´Andrea Doria, que han d´anar al Molll Vell I VAREN LLEVAR EL BUS QUE HI DUIA, amb un servei en teoria a la carta que no funciona, i has d´acabar o rascanst-te la butxaca i agafar un taxi, amb un greuge flagrant amb la resta de ciutadans que sí tenen un servei com cal, i has d´acabar anant-hi a peu sota la pluja, que quan hi vas és que no et trobes bé, llavors crec que no paralitzarien sinó que mirarien d´arreglar les cosses com més aviat millor. Eh que sí?
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente