nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

La patronal de farmacèutics critica la fixació de preus dels tests d'antígens

La Federació Empresarial de Farmacèutics espanyols (FEFE) expressa el seu «profund malestar» per la mesura de l'Estat de fixar en 2,94 euros el preu dels tests d'antígens, ja que els obliga a vendre «amb pèrdues».

Tal com expliquen, quan es va produir la gran demanda de tests abans d'arribar les dates nadalenques, els farmacèutics hagueren de comprar-los a preus superiors, que rondaven els 5 o 7 euros.

En aquest sentit, FEFE desmenteix que els farmacèutics compraren les proves a 2,90 euros i els hagin venut a 12 euros, i qualifica aquesta afirmació de «bulo». «FEFE defensa la integritat i l'honradesa del farmacèutic que treballa amb un codi ètic», assenyalen des de la patronal.

D'aquesta manera, FEFE reitera la seva defensa de l'alliberació de preus. «Es comprova que quan el mercat s'estabilitza, el preu pot baixar ràpidament, fins i tot per davall dels 2,94 euros que ha fixat el Govern estatal», afirmen. «Des de 2020, FEFE reclama fer i vendre els tests a les farmàcies, com a la resta d'Europa, i això hauria evitat arribar a aquesta conflictiva situació», afegeixen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per En Sánchez, of course, fa mes de 2 anys

És una vergonya que ho facin tard, quan els farmacèutics per proveir la població n´han comprat un estoc a preus molt superiors als ara fixats.
Qui els compensa?
En Sánchez ho hauria de fer ja que va deixar fer el bunyol i no va ser diligent, com en altres països.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente