muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

El PP demana als Reis d'Orient rebre els doblers del conveni de carreteres i acabar el segon cinturó de Palma

El portaveu del PP al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, acompanyat per la resta de consellers, ha presentat davant dels mitjans de comunicació la seva carta als Reis d'Orient «amb els desitjos de la formació per a l'any nou». Galmés espera que la presidenta insular Catalina Cladera «deixi l'altra dimensió en què es troba instal·lada i ofereixi solucions reals als problemes dels mallorquins».

Galmés vol que els Reis d'Orient duguin «voluntat política perquè les famílies sense recursos rebin les ajudes que necessiten i que els menors més vulnerables tenguin una infància i una adolescència feliç». Entre els seus desitjos, també hi figura «que arribin els doblers del conveni de carreteres i acabar el segon cinturó de Palma».

D'altra banda, demana «que s'executin els projectes aprovats amb fons de l'Ecotaxa des del 2017 i rebre la competència sobre ordenació turística amb una dotació econòmica adequada». «Tampoc ens oblidam dels ajuntaments i esperam que es millori la gestió de residus i se'ls doti de l'assistència tècnica necessària», ha assegurat.

A més, Galmés demana a Melcior, Gaspar i Baltasar que «il·luminin el camí del Consell» perquè sigui capaç de dur a terme la reforma del Sindicat de Felanitx, obrir al públic la Biblioteca del Monestir de la Reial, així com construir el Parc de Bombers de Santanyí i obrir una seu del Museu Marítim a Portocolom.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa mes de 2 anys

El que hauria de fer el PP si tenen un poquet de vergonya, es reclamar els 400 milions d'euros del Conveni ferroviari, que amb tot el menyspreu cap el transport públic el Govern del expresident Bauzà, exconseller Company i ex-gerent de SFM Ramon Orta, varen tornar a Madrid abans de fer arribar el tren a Artà i Alcúdia, tal com estava previst i apunt d’executar.



Valoració:1menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 2 anys

Cercle viciós: més autopistes, més urbanitzacions, més població, més saturació circulatòria, més autopistes

Valoració:5menosmas
Per nofret, fa mes de 2 anys

Més de 40 morts cada any a les carreteres no basten al PP per a reclamar un transport públic eficient i suficient que permeti disminuir trànsit i accidents a les carreteres.

Valoració:6menosmas
Per I tan panxo, fa mes de 2 anys

I així el tren i tramvia aniran per les autopistes...L

Valoració:6menosmas
Per Més Scalestrixs per a Ciutat, si us plau!, fa mes de 2 anys

Més Scalestrixs per a Ciutat, si us plau!

Valoració:1menosmas
Per Ha, ha ha, ha!, fa mes de 2 anys

Amb tots els desastres que ha fet el PP, cada pic que governa aqui i a l'Estat, més tota la corrupció que porta a damunt, els seus paladins deven de tenir una pell molt gruixuda, molta poca sensibilitat i gens. de vergonya, per tenir el valor de fer crítica al que fan els altres.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente