algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

El PP demana al Consell que obri al públic la biblioteca de La Real

El portaveu del PP en el Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, i la consellera, Antonia Roca, han visitat, aquest dilluns, la Biblioteca Balear del Monestir de la Real per a reclamar a la institució insular que «compleixi amb el conveni que va signar fa dos anys» i obri al públic la biblioteca.

Segons el PP, amb aquest conveni, el Consell es comprometia a digitalitzar, organitzar i catalogar el fons documental i bibliogràfic, dotar a la biblioteca de personal i obrir-la al públic, així com fer-se càrrec de la seva promoció i difusió.

«Titulars i promeses incomplides que posen de manifest que la cultura de Mallorca amb el Pacte d'esquerres no està segura», ha assegurat Llorenç Galmés.

En aquest sentit, ha explicat que el PP presentarà una moció, en el pròxim ple del mes de gener, perquè la gent pugui accedir a la Biblioteca. «Instarem l'equip de govern a signar un nou conveni i que compleixi amb les seves obligacions», ha afegit.

«És una llàstima que els mallorquins no coneguin les joies que amaga aquesta biblioteca per la mala gestió de la presidenta Cladera», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Més guapos amb les boques tancades, fa mes de 2 anys

I ho deven haver demanat posant carotes de pocs amics, insultant, acusant en fals i renyant. Com si ells haguésssin fet qualque cosa ben feta, durant les seves inacabables legislatures plenes de coruipció, de retallades, de càstics injusts i de males maneres cap als ciutadans.
Callar és el que haurien de fer, perque tots els coneixem i a cada exigència que imposen, ens venen a la nemòria els seus abusos.

Valoració:8menosmas
Per PP és cultura des clavagueram, fa mes de 2 anys

Es PP és cultura de s´estafa i comissionista, i res més.

Valoració:9menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 2 anys

O llegeixen els peperos?

Valoració:12menosmas
Per No ho entenc, fa mes de 2 anys

I perquè no ho feren ells quan governaven?

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente