algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 10.65°
10°

Armengol: «Desmond Tutu ha estat un gran defensor dels drets humans, mestre en igualtat i arquitecte d'un món millor»

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha lamentat la mort, aquest diumenge, als 90 anys, en un centre sanitari de Ciutat del Cap, de Desmond Tutu, arquebisbe emèrit de Sud-àfrica, premi Nobel de la Pau i un dels grans símbols de la lluita contra l'Apartheid.

Per a la presidenta Armengol, Desmond Tutu va ser «un gran defensor dels drets humans, mestre en igualtat i arquitecte d'un món millor».

Així ho ha manifestat en un missatge publicat en Twitter, recollit per Europa Press, on, ha lamentat la pèrdua de Desmond Tutu però ha assegurat que «les seves ensenyances queden per a continuar avançant, a partir del seu llegat, cap a una societat justa i d'iguals». «Descansi en pau», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pobra dona, fa mes de 2 anys

Militant d'un partit que vota a favor d'empresonar demòcrates catalans i ara lloa el pacifista. No tenen manies, s'apuntarien a un bombardeig per tal de no perdre ni un vot.

Valoració:2menosmas
Per La seva lluita contra les injustícies, fa mes de 2 anys

El Reverend Desmond Tutu va dir: "Quan se tracta de lluitar contra l'opresio, el que no s'implica en aquesta lluita se posa del costat de l'opresor".

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente