nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

José Ramon Bauzá regala als seus seguidors un 'fachaleco' (sic)

L'eurodiputat de Ciudadanos i alferes de l'exèrcit espanyol, José Ramon Bauzá, té una capacitat infinita per autoparodiar-se i per posar-se en ridícul. No perd mai una ocasió de fer-ho.

Ara ha anunciat que ha regalat «més de 200» guardapits que ell anomena «fachaleco».

Segons ha publicat a les seves xarxes, ha enviat al domicili de més de 200 seguidors del seu espai anomenat '#ExterioresConBauzá' aquest obsequi com a agraïment per seguir-lo.

Bauzá ha finançat el regal amb els doblers del Parlament Europeu i hi ha fet brodar el títol del seu espai a YouTube i, evidentment, la bandera espanyola.

En la seva comunicació demana a la gent que li contin el que els ha semblat. Qualcú ja li ha recordat aquella dita mallorquina de ser «més curt que les mànigues d'un guardapit».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xesc, fa mes de 2 anys

No puntuam ni contestam comentaris en foraster.

Valoració:6menosmas
Per Emigrante, fa mes de 2 anys

Por fin DB nos pone una noticia de Bauzá.
Gracias A.G.

Valoració:0menosmas
Per Peter, fa mes de 2 anys

Aquest individu és dels que produeix vergonya a la classe política. President de la CAIB, llavors senador, quan no li havien de renovar per continuar xuclant, se'n va anar a c,s. Encara no sé què ha fet que no sigui en benefici propi. Tanta sort que els de Vox són més vius que els de C's, que se l'empesolaren cru.

Valoració:11menosmas
Per segur, fa mes de 2 anys

Deberías callarte J. Miquel, que te conocemos muy bien. A ti te quitan los fullets, las crosteras y aplaudir con las orellas y, por supuesto las faltas de ortografía, tanto en castellano como en catalán, y no queda nada.
Por cierto: los odios agrandan el escroto entre otros miembros. Toma nota "lisensiado"
Molts d'anys.

Valoració:-12menosmas
Per Josep Miquel, fa mes de 2 anys

@segur, es que aquestes mamarratxades del que ha destroçat dos partits i va camí de destroçar el tecer son dignes de publicació, i si ho fa la preópia bubota encara mes. Preo res es posi aquesta ridiculesa a més anomenada fatxa, i vagi a pesturar per el carrer, al manco es farà rieure a la gran majoria de ciutadans de Balears, En realitat fa riure molt peró fa llàstiuma, no mou un dit sens fer el ridicul i en la majoria d'ocasions a nivells molt greus pràcticament d'analfabet funcional Au hem faci cas es posi el facaxelo i vagi aplaudint-lo pel carrer amb les orelles, deixant apart que som els ciutadans que l'hem pagat.

Valoració:7menosmas
Per Pobleret, fa mes de 2 anys

Segons s'al.lot sa jugueta.. Tot dit. I molta"gomina" rància .i ja tenim l'homofatxecus hispanicus casposus

Valoració:13menosmas
Per barrufet, fa mes de 2 anys

-Molt ben acertada la paraula "fachaleco",.....li ve que ni pintada,....pot ser que a final d´any la RAE de la Llengua la registri com una nova paraula per el diccionari espanyol, i el mèrit li aurem de reconeixe a éll.

Valoració:13menosmas
Per i què si no ?, fa mes de 2 anys

un fachaleco pels fachanazis. Fins aquí normal.

Valoració:8menosmas
Per No fa cap gràcia, fa mes de 2 anys

A aquesta bandera espanyola "rojigualda", els nazi-feixistes, els franquistes i els fatxes corruptes l'han convertida en el seu símbol propi, però ningú els ha aturat els peus.
Aleshores, que no protestin ni facin renou, si la resta de ciutadans en adoptam d'altres que ens representen més. I que no s'strevesquin a prohibir-los, castigant als que els exhibeixen, com va fer aquest individu de la notícia amb la Senyera, que és més de mil anys més antiga que la seva bandera espanyola borbònica, copiada de la nostra.
I que aquest mateix no se torni a atrevir a presentar-se en públic com si fos un personatge famós qualsevol, perque ha de saber, que el que ens va fer al poble balear és molt difícil de perdonar.

Valoració:12menosmas
Per segur, fa mes de 2 anys

Los grandes reportajes, de alcance mundial, del tal A.G. Siempre emboscado.
Para estar satisfechos..

Valoració:-9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente