algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

El Govern de Catalunya es querella contra Pablo Casado pels delictes d'injúries, calúmnies i incitació a la violència

El Govern de la Generalitat de Catalunya s'ha querellat contra les declaracions de Pablo Casado sobre l'escola catalana. El líder del PP, en unes controvertides declaracions, va dir que a les escoles catalanes no es deixava anar al lavabo els infants que parlen en castellà.

L'anunci de la querella del govern davant del Tribunal Suprem l'ha fet la portaveu, Patrícia Plaja, a la roda de premsa del Consell Executiu de la Generalitat: «El govern ha presentat ja una querella al Tribunal Suprem contra les declaracions del líder del Partit Popular on assegurava que les escoles de Catalunya els nins i nines no podien anar al lavabo si parlaven en castellà.»

Plaja ha explicat que, tal com va anunciar el mateix president Aragonès, es considera que les declaracions de Casado «no només són absolutament falses sinó que a més el que fan és atacar directament el conjunt del professorat de Catalunya i el sistema educatiu». L'acusen pels delictes d'injúries, calúmnies i incitació a la violència.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per marbosch, fa mes de 2 anys

La querella, encara que simbòlica està molt bé, però disortadament la "justícia" que patim els que no som castellans ho deixarà sense fer res, però ay! si fos a l'inrevés ja us puc dic que seria als jutjats i fins i tot empresonat (bé, segrestat), perquè així funciona aquest aparell judicial on les sentències de casos polítics es dicten segons la ideologia, com el cas Blanquerana, que encara ni han entrat a presó...

Valoració:1menosmas
Per Calabruix, fa mes de 2 anys

Sembla que no coneixei com va aquií la Justìcia
Sols.els vots el poden posar al seu lloc. Però ja sabem.anquin estat retem obediència..

Valoració:8menosmas
Per Maria, fa mes de 2 anys

Son tots dins el matrix sac (VOX,PP,Bolsonaro, Salvino, Trump….) que declaren durant la pandemia que “lo importante no era salvar vidas humanas, sino salvar la economía”; els que s’oposen als programes d’educació afectiu-sexual a les aules, i que no s’han enterat que els nins son essers humans amb drets inalienables; els que han oblidat la legislació hospitalaria de la Biblia que demanda no maltractar ni oprimir als inmigrantes, que mai se’ls ha escóltat una paraula amable d’acolliment, un gest géneros de sensibilitat i solidaritat. Nosaltres no hem de callar davant els odiadors.

Valoració:9menosmas
Per Lluís, fa mes de 2 anys

Al Casado li cauran les dents de tantes mentides que diu, i si les posa sota el coixí els angelets (a espanya el ratoncito perez) li portanan una multa, la inhabilitació i la presó.

Valoració:9menosmas
Per Guim, fa mes de 2 anys

A aquest home, per dir-li d'alguna manera, li haurien de donar el Premi Slobodan Milošević.

Valoració:15menosmas
Per Josep Miquel, fa mes de 2 anys

I el que parla de porcs i ases demostra la seva incultura, clar que aquí sempre s'ha dit que just parlen de merda els que van pen empastifats jajajajajaja

Valoració:13menosmas
Per Carreroblancovoladorrrr, fa mes de 2 anys

Fan tard per a enviar-lo al Tribunal de Nuremberg, però vaja, seria de justícia (espanyola no ho crec, la veritat) que li caigués una inhabilitació llarga i, potser, una temporadeta a la trena.
El que espanta, però, és que si es fa justícia amb Mr 'discurs de l'odi', li deixen barra lliure a una tal Ayuso. Ergo de Guatemala a...

Valoració:14menosmas
Per No sap fer altra cosa, fa mes de 2 anys

A veure si deixa de dir mentides i acusar en fals i si no sap fer res més, que deixi el càrrec. Ja li va dir en Feijoo fa uns dies, que se tranquilitzàs.
I és que jo crec, que ja no fa ni por, perque ja no té cap credibilitat. I que som molts que quan surt per la televisió o a qualque noticia dels diaris, sobre qualque cosa que ha dit ell, l'atenció que se li dedica comporta la mateixa actitut, que la que tenim amb un còmic quan surt a fer acudits.



Valoració:16menosmas
Per porc, fa mes de 2 anys

Es porc va dir orellut a s'ase.

Valoració:-20menosmas
Per un català ben europeu, fa mes de 2 anys

Molt bé.
No es pot tolerar que els feixistes campin per on vulguin insultant i mentint a tot drap sense cap conseqüència jurídica ni penal per part seva. Els hem de pagar amb la mateixa moneda democràtica, qualsevol falta denunciada a eÑa, si s´escau, després ha de passar a Europa.
Potser ara riuran, però que vagin sabent que tard o d´hora, a Europa es farà la justícia que els tribunals d´aquí ens volen negar.

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente