algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
11°

Comencen les votacions per a les primàries de Podemos a les Balears

192131

La sucursal de Podemos a les Balears ha encarat aquest dimecres l'inici de les primàries amb la posada en marxa de les votacions, en el marc de la seva tercera assemblea autonòmica.

Segons ha explicat la formació en nota de premsa, els inscrits poden votar aquest dimecres les candidatures per a la coordinació del partit, 20 persones per al Consell Ciutadà Autonòmic i la Comissió de Garanties Democràtiques.

El període de votació estarà obert fins al 20 de desembre a les 23.59 hores i els resultats es publicaran el dia 22.

Des de Podemos han cridat a la participació de tots els inscrits al procés per a «encarar amb il·lusió el futur de l'espai polític de les Illes».

«Hem aconseguit plantejar una alternativa de Govern que posa els interessos de les classes treballadores al davant i fa política pel benestar de les majories socials», ha afegit el secretari d'Organització del partit, Alejandro López.

Així mateix, ha assenyalat que les Balears «han de sortir d'aquesta crisi sanitària, econòmica i social amb els serveis públics reforçats, i han d'encarar els propers anys amb una decidida força d'esquerres al capdavant d'ajuntaments, Consells i el Govern, que vetlli per no tornar mai més a les retallades i la corrupció de legislatures anteriors».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pepeta, fa mes de 2 anys

Què no esperin el meu vot!!!!
Ni una paraula en català en tot el cartell.
No tenen res a fer a Mallorca.

Valoració:1menosmas
Per pancuit, fa mes de 2 anys

En foraster, quina sospresa

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente