algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Pere Soler nega «rotundament» utilitzar doblers del Consell de Mallorca per a crear un nou partit

191909

El conseller d'El Pi al Consell de Mallorca Pere Soler ha negat rotundament utilitzar doblers de la institució per a crear un nou partit i invita Xisca Mora a «demostrar aquestes afirmacions». Soler ha dit que és «totalment fals. Ni Bel Febrer ni jo hem utilitzat, ni utilitzaria mai els recursos de la institució a la qual ens devem».

Soler ha explicat que té «un respecte absolut per aquesta institució. Tant la meva companya, Isabel Febrer, i jo fem ús únicament del nostre escó per servir a aquesta casa i per treballar per l'illa de Mallorca. De cap de les maneres per a interessos propis».

També el polític inquer ha manifestat «respecte» als documents publicats en un mitjà de comunicació que «ni Bel ni jo érem coneixedors de la informació que es mostra». Així mateix, Soler ha insistit en el fet que el seu espai polític és El Pi i que avui dia és part d'aquest partit «encara que alguns no volen».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Astut, fa mes de 2 anys

Si el teu partit és El Pi perquè et negues a complir qualsevol de les instruccions que la direcció d'aquest partit et dóna sobre la teva actuació al Consell?



S'ha de ser molt cínic per actuar políticament com un trànsfuga i donar la culpa als altres. La democràcia no mereix ser embrutada d'aquesta manera.

Valoració:4menosmas
Per Joanet de sa Gerra, fa mes de 2 anys

El Sr. Soler, debería decir en público, lo que en privado cuenta a los miembros del Pi, es decir, su voluntad de desmontar el proyecto desde dentro….



Le puede la enoción ante un micro, se pone nervioso y ante los papeles que salieron ayer, solo le queda negar todo, ya que no extañaria que los escribiese Él….

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente