algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

Vidal anuncia la seva oposició als vetos de la dreta i l'extrema dreta als Pressupostos Generals de l'Estat

L'ecosobiranista ha recordat que el vot contrari als Pressupostos de l'any passat «ha forçat a Montero a incloure enguany el factor d'insularitat tot i no incloure encara la part fiscal»

L'ecosobiranista ha recordat que el vot contrari als Pressupostos de l'any passat «ha forçat a Montero a incloure enguany el factor d'insularitat tot i no incloure encara la part fiscal».

El senador per les Illes Balears Vicenç Vidal, de MÉS per Mallorca, ha fet una valoració inicial dels Pressupostos Generals de l'Estat - PGE- en el marc del debat de totalitat explicant que votarà en contra dels vetos a la totalitat «presentats per la dreta i l'extrema dreta (Ciutadans, PP i Vox) donat que representarien retalls antisocials impresentables» al mateix temps que anunciava que presentarà una esmena als PGE d'enguany «per incloure la part fiscal del REB».

Vidal ha recordat que el seu vot en contra als pressupostos estatals de l'any passat serví «perquè l'executiu de Sanchez i la ministra Montero es veiessin forçats a incloure el factor d'insularitat per a les Illes Balears de cara als pressupostos d'enguany» però que, tanmateix, «continua mancant, de forma sagnant, la part fiscal del Règim Especial de les Illes Balears - REIB-» i que manté una negociació amb el govern espanyol els pròxims dies per veure «si és factible arribar a acords que beneficiïn a la gent treballadora de Mallorca, Eivissa, Menorca i Formentera».

Per l'ecosobiranista, l'excepció, pel que fa als vetos d'enguany, serà el suport del senador de MÉS al veto seccional de Junts per Catalunya respecte a la monarquia espanyola. «És absolutament vergonyós - ha explicat Vidal- que cinc ministeris, Interior, Exteriors, Defensa, Presidència i Hisenda, destinin despesa a fer suport a la Casa del Rei al marge de la partida de més de vuit milions d'euros referida a la Zarzuela».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tens raó, fa mes de 2 anys

Els partits de la dreta estan desesperats, per fer-se amb el poder. I fan qualsevol cosa, perque la gent se cregui que els governs d'esquerres ho fan molt malament, i que els ciutadsna s'amotinin i els faci dimitir, pensant que és veritat.
I l'agressivitat i violència de la dreta encara s'ha fet més intensa darrerament, perque amb els doblers que la Unió Europea dóna en concepte d' ajudes pels danys ocasionats per la Covid, donat al que sempre ha fet la dreta amb els doblers públics, veuen que aquest pic no se podran " beneficiar", com han fet tradicionalment.

Valoració:1menosmas
Per No tenim por!, fa mes de 2 anys

No tenim por. Por en tenen els polítics de perdre la cadira. Si la dreta guanya perquè els polítics que governen s'han rendit i no defensen com cal els interessos de la gent, planterem cara tal vàrem fer en temps d'en Bausà.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente