algo de nubes
  • Màx: 15.26°
  • Mín: 11.83°
14°

El Pi presenta 16 esmenes als pressupostos per un valor de 10 milions per a Menorca

El portaveu d’El Pi-Proposta per les Illes Balears al Parlament, Josep Melià, juntament amb el president de l’executiva de Menorca, Toni Bosch, i la secretària general, Marisa Puertas, han presentat les 16 esmenes que la formació ha registrat als pressupostos de la comunitat autònoma per Menorca per un valor de 10 milions d’euros.

Melià ha destacat la iniciativa d’El Pi que reclama 500.000 € al Govern pel manteniment i el condicionament del camí de cavalls. «És uns dels principals reclams turístics de l’illa, per això, cal que el Govern inverteixi i aposti per la preservació i conservació d’aquest itinerari natural i patrimonial»

El president d’El Pi Menorca ha assegurat que «amb el nomenament de la nova executiva ha començat una nova etapa, on s’aprofundirà amb la col·laboració amb els diputats d'El Pi al Parlament per fer sentir les reivindicacions de Menorca dins la cambra legislativa balear».

Així, Bosch ha assenyalat que de cara als pressupostos del 2022 «s’han incrementat significament les esmenes presentades pel grup parlamentari d’El Pi amb relació a Menorca gràcies a les aportacions de la nova direcció».

La secretària general, Marisa Puertas, ha incidit amb la necessitat de recuperar el servei de bus per als alumnes de la zona de Tramuntana d’Es Mercadal. «Hem presentat una esmena per un valor de 20.000 euros per recuperar el bus escolar que incomprensible el Govern ha llevat».

Puertas també ha explicat la iniciativa per a «reparar, netejar i drenar el torrent de Ferreries, així com la inversió en l’estudi d’un projecte de gasoducte que connecti Mallorca amb Menorca i aporti a aquesta illa una energia més neta».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.