algo de nubes
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
18°

Lluís Apesteguia, nou coordinador de MÉS per Mallorca: «No ens subordinam a cap govern ni a cap partit d'obediència estatal»

La V Assemblea de MÉS per Mallorca ha elegit aquest dissabte a Lluís Apesteguia com a nou coordinador general de la formació. Amb un 79.9% dels vots, la candidatura encapçalada pel batle de Deià (l'única que s'hi presentava) ha rebut l'aval majoritari de la militància. D'aquesta manera, juntament amb Apesteguia han rebut el suport la resta de membres que completaven la llista per configurar la Comissió Permanent.

Així, la militància ecosobiranista ha decidit que la Secretaria General sigui ocupada per Jaume Alzamora Riera mentre que Marta Carrió Palou sigui la portaveu. Catalina Maria Trobat Sbert serà Secretaria de l'àrea d'Organització i Neus Truyol Caimari exercirà com a Secretaria de l'àrea d'Administració i Finances. La Secretaria de l'àrea de Política i Estratègia l'ocuparà Aina Betlem Amengual Marí, mentre que la Secretaria de l'àrea de Territorial serà l'àrea que gestionarà Maria Ramon Salas. Completen la comissió Permanent Catalina Inès Perelló Carbonell com a Secretaria de l'àrea de Comunicació i Carme Gomila Domínguez com a Secretaria de l'àrea de Relacions Polítiques.

L'Assemblea també ha elegit els membres de la Comissió Executiva, el Consell Polític i la Comissió de Garanties.

Lluís Apesteguia ha anunciat davant l'Assemblea que l'objectiu a partir d'ara són les eleccions de 2023, així com la consecució d'un nou pacte polític amb l'Estat. En aquest sentit, i «sense renunciar al dret a decidir» ha denunciat els reiterats incompliments per part del govern espanyol. Així, ha criticat els retirats incompliments com ara les inversions estatutàries, el REB i el finançament. Amb tot, ha assenyalat que «cal recuperar la il·lusió i la dignitat d'un poble que no es resigna ni subordina i que vol anar més enllà». A més, ha recordat que MÉS «no se subordina a cap govern ni a cap partit d'obediència estatal».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per mallorquí, fa mes de 2 anys

Estos solo se subordinan al colonialismo pancatalanista.



Bonita camisa, por cierto.

Valoració:0menosmas
Per Els ho posen molt dificil, fa mes de 2 anys

@Nofret. I també el PP té l'avantatge d'aquesta injustícia que fa la llei electoral, per la que els vots que se dónen al PP tenen més valor que els dels altres partits ique elsfóna més diputats. I que sumada a l'altra injustícia d'aquesta mateixa llei, que dictamina que els vots dels habitants de les Illes Balears ténen menys valor que els de les curcunscripcions de la Penísula i de Canàries i que per tant, tenim menys diputats que ens representen.
,

Valoració:2menosmas
Per Nofret, fa mes de 2 anys

El que a mi m’ha semblat més important, es que han trobat una bona formula organitzativa i electoral unitària. La desgràcia històrica que de sempre han arrossegat les esquerres, han estat les depuracions, les divisions, els protagonismes personals i les sectes. Les esquerres son majoria, però no poden guanyar electoralment a les dretes, confrontades electoralment entre elles i amb multitud de xibius electorals. Pel que han dit queden obertes les portes a la participació, discussió política i integració lliure de tots els partits, associacions i grups polítics que hi vulguin participar, debatre i confrontar idees en les seves assemblees, sense cap necessitat de dissolució. Potser doni un bon resultat i totes les esquerres depurin el seu missatge en les assemblees obertes.

Valoració:1menosmas
Per El PSM?, fa mes de 2 anys

El PSM és mort i enterrat i Apestiguia és precisament un del promotors de liquidar el PSM i convertir Mes en un partit "cosmopolita".
El català? En fa d'estona que sabem que els fa nosa.

Valoració:8menosmas
Per susto, fa mes de 2 anys

¡Vaya susto!. Por un momento creí que se había enfundado una camisa de combate.
¿Las manifestaciones?. Más o menos lo que larga cualquier recién llegado. Para que, al final, todo quede igual.
Nada nuevo bajo el sol.

Valoració:-5menosmas
Per Martina, fa mes de 2 anys

Aquest al·lot sembla que fa mèrits per presentar 'Resacón en Las Vegas IV'. No podria mostrar una mica de respecte envers els seus votants? No podria cuidar una mica més la imatge, tan grotesca?

Valoració:3menosmas
Per Pessemero, fa mes de 2 anys

PSM RESSURRECTION!
QUE EN VIVA EL PSM!

Valoració:-4menosmas
Per Xisco, fa mes de 2 anys

I catala?

Valoració:6menosmas
Per bla, bla, bla., fa mes de 2 anys

Parole, parole, parole. O sigui lo del "digo" i el "Diego".
Temps an es temps.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente