algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

El PP critica la «falta de transparència» del projecte del parc d'aventures a Bellver i exigeix que se'n paralitzin les obres

El PP ha criticat la «falta de transparència» i l'«obscurantisme» de l'Ajuntament de Palma en referència al projecte d'execució del parc d'aventures al bosc de Bellver, i ha exigit al Consistori que paralitzi les obres en aquest «pulmó verd de la ciutat» i es traslladin a altres punts «més degradats» de la mateixa.

Així s'ha expressat aquest divendres en una roda de premsa el president de la Junta Territorial del PP, Jaime Martínez, qui ha censurat «la manca de gestió de Cort».

«El bosc de Bellver té un pla de manteniment i està vist que els darrers anys no s'ha complert, s'han talat centenars d'arbres», ha insistit Martínez.

En aquesta línia, Martínez ha reclamat que s'aturin les obres al bosc, que es traslladin a «altres punts verds més degradats de Palma, que n'hi ha, i que es comenci a reforestar el que s'ha eliminat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vergonya!, fa mes de 2 anys

S'ase va dir orellut a n'es porc. I ell en tenia set canes.
Pareix que se creuen que tot el poble és beneit, que no tenim memòria i que ens creimtot el que ells diuen.

Valoració:8menosmas
Per Jaume, fa mes de 2 anys

se'n paralitzin, no?

Valoració:1menosmas
Per x per x, fa mes de 2 anys

Els fills de "las cloacas del estado" critiquen que no hi ha transparència en algun lloc ? Com si les clavagueres feixistes haguessin molta il.luminació ? Cínics !

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente