nubes dispersas
  • Màx: 18.87°
  • Mín: 13.93°
18°

Cort pressuposta deu milions d'euros per a comprar el Lluís Sitjar el 2022

L'àrea de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Palma ha inclòs en els pressupostos per al 2022 una partida de deu milions d'euros per a comprar el Lluís Sitjar.

Segons ha informat aquest dimecres la regidora de l'àrea, Neus Truyol, en una compareixença, aquest procés es durà a terme mitjançant un concurs de compra pública. L'objectiu és «ampliar el patrimoni municipal i assolir un nou espai públic».

A més, es destina més de mig milió d'euros a l'expropiació del solar veí al CEIP S'Aranjassa per a ampliar el centre i millorar els accessos.

En total, la regidoria de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat disposarà el 2022 d'un pressupost de gairebé 28,5 milions, un 11,3% més que fa un any.

També s'hi inclou una partida de 120.000 euros per a invertir en el projecte de rehabilitació de Ses Voltes, 170.000 euros per a aportar al projecte de les obres del Baluard del Príncep i 150.000 euros per a completar el finançament del projecte de les Torres del Temple.

Pel que fa a habitatge, es destinen 367.000 euros al Programa d'Intermediació de Lloguer, que sortirà a concurs per a una gestió externa. D'altra banda, es reserva una partida de 15.000 euros per al premi bianual d'Arquitectura dels Premis Ciutat de Palma.

Pel que fa a la sostenibilitat, l'Ajuntament invertirà 70.000 euros per a adequar l'edifici municipal de la Soledat per a les oficines del projecte europeu ARV sobre eficiència energètica i la lluita contra el canvi climàtic dels Barris de Llevant.

La regidora també ha destacat que els comptes reforcen l'aposta per la diversificació econòmica amb la participació al projecte de Districte d'Innovació de Llevant amb el Govern, Consell de Mallorca, Universitat de les Illes Balears i Autoritat Portuària. Les institucions inverteixen, respectivament, 150.000 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vergonya! Si sabéssin que és., fa mes de 2 anys

El feixistum pudent esta utilitzant tot tipus d'artimanyes, baixeses i xantatges, perque deixem de comunicar-nos, de llegir aquest digital i de saber els events que s'han programat.
Però jo no deixaré de fer-ho. En tot cas presionaré perque no els admetin els seus comentaris carregats d'insults i de mentides, que les mateixes normes prohibeixen.

Valoració:0menosmas
Per garaje, fa mes de 2 anys

Que yo sepa, no se habla en ningún momento de hacer viviendas en el antiguo campo de futbol.
Lo que pretendes es poder dejar el autito cerca de tu casa o trabajo. Esto lo queremos todos, pero, lógicamente, no puede ser.
Si quieres solventar el problema, te compras una plaza de garaje, como he hecho yo, entre otros. De momento, no falla.

Valoració:-2menosmas
Per Més zones verdes, fa mes de 2 anys

Seria interessant que no dedicàssin tot l'espai a fer vivendes, i que dotàssin a la barriada d'un espai vert i d'aparcaments. Perque mentres estam a l'espera, de que qualcú inventi els cotxes plegables, els que vivim o treballam a aquesta zona necessitam un espai, a on deixar els nostres vehicles.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente