cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

'Aire Fresc' denuncia «maniobres» per a constituir una nova executiva provisional d’El Pi a Menorca i així «poder controlar el Comitè de Disciplina»

190361

La candidatura 'Aire Fresc' denuncia maniobres per a constituir una nova executiva provisional d’El Pi a Menorca i així «poder controlar el Comitè de Disciplina».

Segons Jose Cantallops, l’objectiu és controlar el Comitè de Disciplina que ha de dictaminar sobre les presumptes irregularitats detectades en el Congrés de Mallorca i el Congrés Balear celebrats el passat mes de setembre.

Cantallops ha explicat que «des de fa més d’un any a Menorca tenim una executiva provisional a l’espera de celebrar un Congrés Insular. L’Executiva Balear ha nomenat una nova executiva provisional amb persones totalment diferents a les que componen l’executiva actual, actuant en contra dels estatuts».

Segons remarquen, la disposició transitòria quarta dels estatuts del partit diu: «Fins a la celebració del corresponent Congrés Insular, la Comissió Executiva Balear podrà designar els membres que integrin la Comissió Insular Provisional de cada illa, a proposta dels membres de l’Executiva Autonòmica de l’illa corresponent».

En aquest sentit Cantallops ha afegit que l’Executiva Balear «té l’obligació de demanar-nos que proposem els membres de Menorca que formaran part del Comitè de Disciplina. Crear una nova executiva provisional sense comptar amb ningú de l’anterior ens dona a entendre que volen tenir el control absolut del Comitè de Disciplina del partit».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Josep Miquel, fa mes de 2 anys

Que els hi ha fet aquest aire tant fresc? Segons ells mateixos diven, la disposició transitoria, quarta permet fins que es faci el Congrés de Menorca designar els membres que integrin la Comisió Insular Provisional de Menorca, i es exactament el que ha fet la Comisió Executiva Balear que son els que guanyeren les eleccions, i a més tenguent com a principal objectiu l'organització del corresponent Congres Insular de Menorca. Deixant apart que si hi havia una comisió exceutiva "provisional" de fa més d'un any i no han estat capaços ni tan sols d'organitzar el Congrés Insular a Menorca, fa l'impresió de que desconeixen el terme "provisional" també que el nomenament del que ara es queixen està perfectament previst als estatuts, que el qui ho ha fet es qui te la potestat al esser la Comisió Executiva Balears per fer-ho, i que tant d'aire fresc els hi ha impedit, durant més d'un any convocar el Congrés Insular de Menorca, algo que no pareix sia una bona carta de presentació del que han fet fins ara diria jo.I el mes divertit es que ni he hagut de mirar els estatuts perque ells mateixos ho deixen clar que s'ha actuat més que correctament. Pareix que en resum es simplement fer potadetes en pla nin petit

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente