algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.38°
15°

El PP aclareix que es va equivocar en posicionar-se a favor del requisit i que vol que la llengua de les Balears sigui només un mèrit

El Partit Popular de les Illes Balears va emetre un comunicat, aquest dijous horabaixa, en el qual exigia a la presidenta del Govern, Francina Armengol, «que no segueixi posant obstacles per cobrir places a Sanitat» i afirmava literalment que «El català ha de ser un requisit i no un mèrit per als professionals sanitaris, als quals, a més, se'ls hauria de compensar pel cost de la insularitat per així incentivar-los per a la seva incorporació al lloc de feina».

Però al vespre, la formació conservadora, va emetre un altre comunicat on explicava que el seu posicionament a favor del requisit de català, era a causa d'un error.

El PP, per tant, aclareix que està a favor de que la llengua catalana sigui un mèrit per accedir a una plaça de funcionari de sanitat a les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere Mateu, fa mes de 2 anys

Els hispano-forasters es tornen imposar als cañellistes, si es que en queden, en definitiva els peperos estufats acoten el cap davant el forestarum dels pulseritas a dojo....

Valoració:4menosmas
Per Pocapoooc, fa mes de 2 anys

El PP aclareix que s' embulla.

Valoració:6menosmas
Per barrufet, fa mes de 2 anys

-Quin carrec de consciencia més gros Deu meu per aquest fatal error,....sort qu´heu rectificat a temps per que sino aguessiu anat al infern,....(que ruíns i menyspreables arribeu a ser).

Valoració:9menosmas
Per portmanyí, fa mes de 2 anys

també es varen equivocar quan varen pagar l'obra de la Seu del PP. Havien de fer-ho des de la caixa "A" i, mira per on, varen fotre mà on no tocava. Ah, carai !!

Valoració:7menosmas
Per curtesa pepera, fa mes de 2 anys

Si seran curts els fatxes pePPeros que no saben el que diuen ni el que escriuen. Uarrrrrrgssss !

Valoració:7menosmas
Per No crec que sigui un error, fa mes de 2 anys

Ja trobava jo que era molt rar, ells que son tan castellanistes i tan centralistes, que protegíssin la nostra llengua.
Son dolents, però no son tan estúpids com per cometre un error d'aquesta magnitut.
El més probable és que se fes conscientment, però s'han trobat amb la majoria del partit, que és gonella i pancastellanista perduda, a més d'inculta i d'afectada de catalanofòbia, protestant com si els haguéssin trepitjat un ull de poll, fet pel qual no hi ha hagut més remei que canviar-ho.

Valoració:8menosmas
Per Idò no!, fa mes de 2 anys

PP: Que te creus que te crec?

Valoració:6menosmas
Per Aturmeda, fa mes de 2 anys

Per una vegada que l'encertava!!!

Valoració:12menosmas
Per Esteve, fa mes de 2 anys

Mirau si són inútils que ni un simple comunicat de premsa saben redactar correctament, això sí reformar seus amb doblers de caixes B i delinquir sí que en saben.
I aquests ens volen governar?

Valoració:8menosmas
Per Ja està clar, fa mes de 2 anys

que se varen equivocar. El català fa nosa a tothom, per això no volen que sigui requisit, ni uns ni els altres. La pítica de normalització lingüística està deixada de la ma de Déu.

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente