algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

La participació global a les primàries de MÉS aconsegueix aquest migdia el 38,91%

La participació global a les primàries de MÉS ha aconseguit el 38,91% a les 14.00 hores d'aquest diumenge; mentrestant, la telemàtica ha estat del 50,03% i la presencial del 33,07%.

MÉS per Mallorca celebra aquest diumenge primàries per a triar els caps de llista al Parlament i al Consell de Mallorca de cara a les eleccions de 2023.

En el cas del Parlament el primer lloc de la llista el disputen dos batles: Maria Ramon, batlessa d'Esporles, i Lluís Apesteguia, batle de Deià.

A liderar la llista de MÉS per Mallorca al Consell insular aspiren Bel Busquets i Jaume Alzamora, tots dos integrants de l'equip de govern de la institució insular.

Aquest diumenge, MÉS-Estimam Palma també celebra primàries encara que al Consistori palmesà s'ha registrat una candidatura conjunta en la qual figuren Neus Truyol com a número u i Miquel Àngel Contreras com a número dos.

Així, un total de 4.568 militants i simpatitzants de MÉS estan cridats a participar d'aquest procés per al qual s'han habilitat 32 meses electorals repartides per tota Mallorca i una plataforma de votacions en línia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.