cielo claro
  • Màx: 19.81°
  • Mín: 9.02°
19°

Armengol: «El Govern espanyol ha d'atendre no només l'Espanya que es buida, sinó també l'Espanya que s'omple»

La Secretària General del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha defensat que la delegació illenca que participa en el 40è Congrés del PSOE que ella encapçala té l'objectiu d'incloure en la Ponència Marc que es debat aquest dissabte «el repte demogràfic en referència a l'Espanya que s'omple».

«El repte demogràfic de l'Espanya que s'omple és una qüestió que ens preocupa i ens ocupa als socialistes de les Illes Balears; és molt preocupant que les Balears, de cada vegada, tenguem més població resident i més població flotant», ha exposat Armengol.

Així, la Secretària General ha destacat que «les Balears som una Comunitat que s'omple i que, a més, tenim un territori limitat i fràgil», motiu pel qual s'han presentat esmenes a la ponència del PSOE, perquè «el Govern d'Espanya atengui no només l'Espanya que es buida sinó també l'Espanya que s'omple».

«Estam en converses amb els coordinadors de la ponència del PSOE perquè aquesta esmena sobre el repte demogràfic pugui ser assumida pel partit a l'àmbit estatal», ha remarcat Armengol.

A més, la delegació balear ha presentat altres esmenes a la Ponència Marc, més de 400, totes enfocades a «posar en valor la socialdemocràcia espanyola fent especial èmfasi en el feminisme, l'ecologisme i el compliment dels drets socials de la ciutadania». Tot, per afrontar «el segle XXI de la millor manera possible».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per money money, fa mes de 2 anys

a Ñordistán ja els està bé. Com que a la Ñ que es buida cada cop són menys a repartir, doncs aconsegueixen un nivell superior. En canvi al llocs que hi saturació, com que són comunitats autònomes (?), doncs menys obligacions tenen amb ells. I el que sobra va a petar cap a Madriz. Per a ells ja els està súper bé centrifugar.

Valoració:7menosmas
Per segur, fa mes de 2 anys

A un ciudadano español, sea de don sea, nadie le puede impedir que se establezca aquí. Y desde que España es miembro de la Comunidad Europea, más de lo mismo, en relación a los europeos de dicha zona.
Pero si que se hubiese podido actuar contra africanos, suramericanos y personas de fuera de los límites que he citado. Y nadie ha hecho nada para impedirlo.
Incluso cuando vienen en pateras y de mala manera, siempre sale el "buenista" que se llena la boca con el consabido "Pobrecitos. Hay que acogerlos" Uno y dos son tres.
¿De qué nos quejamos si no hemos sabido poner barreras?
Tampoco conviene olvidar que en el siglo pasado y en el anterior, de Mallorca salían en tropel a "hacer las américas", porque aquí no había ni siquiera comida.
Y para terminar: ¿Los necesitamos?. Muchas tareas las hacen ellos, porque los mallorquines no queremos hacerlas.

Valoració:-10menosmas
Per Toni, fa mes de 2 anys

No és l'Espanya que s'ompli, és l'Espanya saturada!!

Valoració:12menosmas
Per És un polvorí, fa mes de 2 anys

L'Espanya que s'omple és a punt de fer un tro .

Valoració:12menosmas
Per No els importam., fa mes de 2 anys

És molt més greu que unes illes petites se vagin omplint de gent, pobra en la seva majoria, que necessita serveis, vivendes i aliment i que no se tenen els suficients recursos econòmics per resoldrer-los. I que a aquest problema, s'en hi afegesqui el de que el terreny és escàs i si se fan moltes vivendes per tota aquesta gent, les nostres illes se quedaran sense camp per cultivar i sense zones naturals protegides, que si se destrossen la font d'ingressos principal que és el turisme, també se quedarà a zero, perque ningú pagaria per visitar unes illes que només son polígons de vivendes. Però encara hi ha un problema més absurd i cruel: I és que una gran part dels nouvinguts no accepten a la poblaciò indígena i se declaren en rebeldia contra la seva cultura i la seva llengua pròpia, causant continuament prob
emes i el fet de que se dvolteso una guerra de bàndols només és questió de temps..
Però si la superpoblació se donàs al centre de la Península i les que se buidàssin fóssin les nostres illes, els governants estatals fitxarien la seva atenció igualment als mateixos indrets. I enlloc de plorar per "La España vaciada", ploraríen per "La España demasiado llena".
Estic convençut de que Espanya no estima a les Illes Balears i que no les considera espanyoles, per això som el furgó de coa i el cul d'aquesta nació.



Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente