cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

[VÍDEO] #FreePuigdemont: la xarxa bull i es prepara per traslladar la mobilització al carrer

La tercera detenció del president de la Generalitat de Catalunya a l'exili, Carles Puigdemont, ha desfermat una onada de solidaritat que ha fet bullir les xarxes virtuals.

Diversos lemes relacionats amb la detenció de Puigdemont a l'aeroport de l'Alguer com #FeeePuigdemont o #PuigdemontElNostrePresident són trending tòpic.

Aquesta nit Puigdemont ha estat traslladat a la presó de Sàsser (Sardenya) i serà posat a disposició judicial, segons l'agència de notícies italiana ANSA.

Aquest divendres matí ja hi ha concentracions convocades a Barcelona i es preveu que al vespre se'n convoquin a altres bandes del País. Previsiblement a Palma, també.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Visca Catalunya sencera!, fa mes de 2 anys

"Blai Bonet, el fons del mar" entrevista de Jordi Coca, Serra d'or, gener 1981



Per anar bé necessitaríem un sol president [Puigdemont] per a tot el País Català; perquè tampoc no cal dir Països Catalans. No. País Català i prou. I un sol president [Puigdemont]. Un president [Puigdemont] per al País Català. El President [Puigdemont] hauria de ser-ho del Principat, de les Illes i del País Valencià. Això de les autonomies ho espatlla tot. És com el conte de la vella per no arribar-ho a tenir mai. Et fan transferències de vint-i-cinc cèntims amb dues dècimes i s'obliden de la geografia, el llenguatge i el tarannà, que són realitats històriques com una catedral.



http://www.mallorcaweb.com/magpoesia/bonet-blai/paraula.ht



Els claudàtors, naturalment, són meus.
Visca la República catalana! (UNA república de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó i l'Alguer).

Valoració:1menosmas
Per A., fa mes de 2 anys

Una vegada els italians, encapçalats per un carnisser que se feia dir comte sense ser-ho, varen invadir Mallorca a sang i a foc i la van donar als colpistes rebels i sediciosos que s'havien aixecat contra el govern llegítim d'Espanya, els quals aqui mateix que causaren milers de morts, que ara se comencen a treure de les cunetes a on els tiraren. Actualment han sequestrat a un president d'una autonomia, per entregar-lo als togats caducats i fexistes d'Espanya.
Més els valdria a aquests italians detindre als mafiosos del seu país que tants de crims cometen, elloc de ficar-se a on no els demanen. Feixistes i covards!

Valoració:2menosmas
Per ¿?, fa mes de 2 anys

"No surrender"
¿Això és catalá?
Vaja manera de defensar la llengua.

Valoració:-5menosmas
Per Escardapenyes, fa mes de 2 anys

Els fatxas en toga d'Espanya han trobat la baula de l'única cadena que mantenia ERC amb Sánchez, i és que a maquiavelics i malparits ningú els supera, no us fieu mai dels espanyols fatxas(PPVoxc's).

Valoració:2menosmas
Per Repressió, fa mes de 2 anys

Una vegada més la injustícia del Ñordistan se taparà de glòria. Se veu que els lligams de forças dels fatxas italpepevox estàn l'ordre del dia.
Quina vergonya és Españistan dins Europa.
Au fatxas disfrutau per unas horas, de moment han aconseguit rompre el darrer pont.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente