muy nuboso
  • Màx: 18.15°
  • Mín: 11.1°
18°

La senadora del PP Alicia Sánchez-Camacho afirma que Ausiàs March era gallec i Ramon Llull, menorquí

El senador per les Illes Balears, Vicenç Vidal, de MÉS per Mallorca ha compartit a Twitter un tall de vídeo de la intervenció d'Alicia Sánchez-Camacho del PP i senadora per Madrid.

Sánchez-Camacho, qui va liderar el PP de Catalunya des del 2008 fins al 2017, ha afirmat en el seu torn de paraula que el poeta i cavaller valencià medieval Ausiàs March era gallec i que l'escriptor i filòsof mallorquí Ramon Llull era menorquí.

Vidal ha denunciat en la seva publicació que la dreta espanyola «no saben res i, a més, no ens deixen emprar les nostres llengües». A més, ha afegit: «Són patètics».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Catalunya insular, fa mes de 2 anys

Sempre fan mans i mànigues per a amagar que els nostres il·lustres personatges són de nació catalana...que tenim història, llengua, literatura i civilització al marge de Castella. Ens volen fer creure que sols no som ningú i que mai hem significat res al llarg de la Història, per això, ens cal llur tutela. Volen que perdem l'orgull de ser catalans oblidant allò que fórem...perquè no ens vinguin temptacions de tornar a ser lliures!

Valoració:8menosmas
Per A, fa mes de 2 anys

També he llegit que Cristófol Colón era extremeny i que els extremenys descobriren Amèrica. I que La Franja de Ponent és d'Aragò a partir del del segle X, que "el rei" (no deia no nom ni d'on era aquest rei) va donar aquelles terres als aragonesos. O que els catalans originàriament son francesos als que Carlemany va expulsar de França i que s'establiren dins les terres d'Aragó. O la mateixa Batalla de Covadonga, de la que no hi ha cap document antic i que s'en va començar a parlar al temps de Franco, fíns introduir-la als llibres de text.
La única veritat de tot aquest desgavell és que si no se legisla sobre aquest tipus de mentides i se castiguen amb càstics exemplars, hi haurà greus confusions i la gent acabarà per no saber qui és ni d'on ve ni cap a on va. Probablement sigui aquest el propòsit d'alguns als que només els importen dues o tres coses, però que és dolent per a tothom. tsnt pels perjudicats com pels que aparentment surten
ben parats.

Valoració:8menosmas
Per Obvi, fa mes de 2 anys

Per què els més beneits ocupen les places dels dirigents?
Només si tenen els gens en males condicions poden fer certes declaracions!
Ai! Com ens canviarien la història certs polítics si poguessin!

Valoració:11menosmas
Per el perquè de tot plegat, fa mes de 2 anys

La boina que porten els palurdistanesos peperos de ñordistán és tant gran que a més de tapar-los el poc cervell els inutilitza els demés sentits. Per això es mentenen en la més gran de les ignoràncies dient grans bestieses.

Valoració:19menosmas
Per barrufet, fa mes de 2 anys

.Alicia en el "païs de les maravellas",....quina manera de fer el ridicol,....hagessis quedat millor dient que aquets personatjes que comentes eran "terrícoles" i aquí ningú
t´ho discutiría, però si éntres amb el detall es quant la cagas llesta.

Valoració:19menosmas
Per Tià, fa mes de 2 anys


Rqmon Llull no era mallorquí, era japonès, I Ausiàs March era aborigen australià.

Valoració:15menosmas
Per Pobleret, fa mes de 2 anys

Una "ñorda" elevada a la enéssima potència. Es curiós que els que tenen la "mollera" closa sempre tenenr massa oberta la boca

Valoració:19menosmas
Per Xusma fatxa, fa mes de 2 anys

Haassssaaaaaahaaaaaahaaaaaasssshaaaaii*ii
Sra. Sánchez Quemaxo, a on a tret el màster, no serà del mateix lloc que Casado i Cifuentes ?
O és de la Universitat de la Camarga.
No digui xorrades a un parlament on hi van tots els dinosaures del pepeñordo d'Espeña ,sou tan ridiculs que sino fos pel SOU que vos embutxecau feria riure, una pallassa dolenta ( perdonau els pallassos) vosaltres ho farieu molt millor

Valoració:18menosmas
Per Perquè estudiar si es pot comprar, fa mes de 2 anys

I ella de Mongòlia.

Valoració:16menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 2 anys

Ausiàs March era gallec
Jaume I era castellà.
La Senyera és aragonesa i fou robada pels catalans
A la Mallorca ocupada pels àrabs se parlava Mallorquí.
Ramon Llull era aragonès de de Saragossa i mai va estar a Mallorca.
El Reino de Las Baleares era un comtat de Castella que va durar vint mil anys i a on de parlava el Bálèá.
L'Arxiduc Lluís Salvador era anglès i vivia a Extremadura.
I milers d'animalades més, que per desgràcia hi ha molta gent molt inculta que s'ho creu, que no deixaran d'inventar-se fins que no s'inclogui com un delicte al Codi Penal.

Valoració:25menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente