algo de nubes
  • Màx: 17.06°
  • Mín: 7.61°
16°

MÉS insisteix en coordinar una acció conjunta per a aïllar «aquells que volen convertir les institucions en un altaveu d'odi»

188565

MÉS per Mallorca ha lamentat i condemnat la permissivitat amb la qual la Delegació del Govern espanyol a Madrid, i el mateix govern de Pedro Sánchez, han actuat en la manifestació concovada per diversos grups de neonazis amb l'argument que volien protestar en contra de l'Agenda 2030 i que ha desembocat en crits d'odi contra la comunitat LGTBI+.

Els mallorquinistes reclamen «contundència i tot el pes de la llei» contra aquestes persones que estan fomentant l'odi i atemptant contra la convivència. Així, han recordat que el dret de manifestació i el llibertat d'expressió no és en cap cas «llibertat d'agressió». «Tot i que és lícit criticar, dissentir o manifestar opinió, no ho és danyar la dignitat i els drets de les persones», han remarcat.

MÉS per Mallorca insisteix en la seva proposta de coordinar una acció conjunta que possibiliti aïllar «aquells que volen convertir les institucions en un altaveu d'odi i crispació i reiteram la nostra oferta de diàleg amb la resta de forces polítiques per aïllar els discursos i missatges dels intolerants».

De la mateixa manera, han mostrat el seu compromís permanent i actiu per a «continuar lluitant amb més fermesa que mai contra les discriminacions per raó de sexe, raça, orientació sexual i identitat de gènere, per avançar cap a un país respectuós i divers».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per La veritat, fa mes de 2 anys

I amb els meus impostos se subvenciona a
VOX, se va subvencionar al horrible Círculo Balear, a la associació de forasters fatxes i analfabets anomenada Yo Soy Salado i ara encara s'alimenta als gonelles de la Fundación Jaime Tercero , pagam a la Fundación Francisco Franco i a la Falange Española. Per no anomenar a la oficineta de Toni Cantó per defensar a la tercera llengua més parlada al món, que paradoxalment diuen que està en perill d'extinció, així com a l'infinit número d'escoles privades de baix nivell culltural i alta càrrega de docents feixistes i adoctrinadors, que se subvencionen, afegint tota la mil.lionada que s'en va cap a l'Instituto Cervantes.
Així que a callar i a no ser tan maleducats, que dubtós és que pagueu impostos i més encara que pagueu el que vos toca, amb tot els que heu xuclat i per finalitats fosques, dels doblers de la gent que és infinitament major que uns pocs euros per difondre la pròpia cultura..
Fa molt lleig que la gent ultra vengui aqui a molestar.

Valoració:3menosmas
Per Balearium, fa mes de 2 anys

Se les ve el plumero a los pancus renegatusl...

Valoració:-1menosmas
Per subvenciones, fa mes de 2 anys

¿O sea que este digital recibe subvenciones públicas?
O sea con parte de mis impuestos.
Así no me extraña que a los 25, pidan otros 25, y otros 25 más.
Quien lo iba a decir.
¿Subvenciones?. SI. Gracias.
(Esto de las subvenciones lo dice uno que habla de escandaloso y repugnante). Este elemento escupe odio por todas partes

Valoració:-1menosmas
Per Escandalós i repugnant, fa mes de 2 anys

El fatxa multinik diu que té "ganitas de VOX psra que haga una limpieza". I aquí li publiquen.
AAquestsdos cares dured que venen a embrutar aquest diari son nazis, i tothom hi està d'acord. Però els que ens odien tant, malgrat no els hagem fet cap mal, haurien de pensar que els nazis no només se carregaven als jueus, als comunistes i als gitans. També "feien net" de gent mentidera, de bojos, de gent curta, de bruts, de borratxos, de persones lletges, de covards i de gent amb altres defectes que poguéssin corrompre la raça. .Així que alerta amb el que se desitja per fer mal als altres, perque també pot anar en contra qui ho demana.
I també quins oremus, publicar en Castellà un comentari sense cap dubte nazi a un digital que rep subvencions per promocionar el Català. Això no és de rebut ni molt manco normal.

Valoració:2menosmas
Per maxi, fa mes de 2 anys

jajajajajaajja estos de mes me hacen reir... si tambien pedimos que no se denuncie falsamente como ocurrio en malasaña... Ganitas de vox y de empezar a hacer limpieza

Valoració:-1menosmas
Per ..., fa mes de 2 anys

SÍ: MÉS insisteix a coordinar



NO: MÉS insisteix en coordinar

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente