nubes dispersas
  • Màx: 18.95°
  • Mín: 13.93°
18°

El Pi demana a Armengol «més contundència» davant el Govern espanyol en la defensa de les Balears

188359

El portaveu d’El Pi-Proposta per les Illes Balears al Parlament, Josep Melià, ha comparegut en roda de premsa per a valorar el discurs d’obertura d’Armengol en el Debat de Política General. El diputat ha destacat que «el to reivindicatiu de la presidenta ha brillat per la seva absència amb relació a les qüestions que arrosseguem i no tenim resoltes amb el Govern de l’Estat, com el REB, el factor d’insularitat», i ha afegit que Armengol «ha tengut bones paraules, però no hi ha hagut cap concreció ni una respecte al model de finançament, el principi d’ordinalitat, el concert econòmic, la transferència de competències...».

Segons Melià, «el comerç de proximitat ha merescut una trista línia en el discurs de la presidenta quan és evident que el Govern hauria d’intentar liderar una transformació per a mantenir aquest teixit productiu tan important, generador d’ocupació estable a les Illes Balears. Des de fa sis anys reivindicam un observatori de comerç i el Govern no ha estat capaç de fer-ho».

Quant a la política fiscal, el portaveu ha assenyalat que la presidenta «tampoc no ha parlat sobre possibles modificacions en la política fiscal per a intentar suavitzar la situació a empresaris i autònoms perquè puguin reactivar la seva economia».

Per al diputat d'El Pi, el discurs d’Armengol «ha estat un discurs amb grans paraules buides de contingut, recuperant projectes molt antics com la llei general turística que fa sis anys que hi fan feina. Necessitam reorientar l’activitat turística, per això hem reivindicat que algunes mesures d’aquest Govern han estat un fracàs estrepitós i sense cap mena d’autocrítica, com la modernització d’establiments turístics, la reconversió de zones turístiques i el canvi d’usos dels establiments hotelers obsolets».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per mambelletes, fa mes de 2 anys

Quan eixa contundència hauria de ser normal, del dia a dia, aquest colp encara s´ha de demanar que es face efectiva.... Un govern que no defensa prou son poble cau de la gràcia....

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente