algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
11°

[VÍDEO] Arrenca el Debat de Política General de les Balears

El Debat de Política General de les Balears, el qual estarà marcat per la gestió de la pandèmia i la situació econòmica, centrarà l'actualitat d'aquesta setmana al Parlament, atès que se celebrarà dimarts i dimecres.

La sessió plenària comença aquest dimarts a les 11.00 hores, amb la intervenció de la presidenta del Govern, Francina Armengol, que no podrà durar més de 90 minuts. A continuació, el president del Parlament, Vicenç Thomas, ha de suspendre la sessió fins dimecres.

Els portaveus dels grups amb representació a la Cambra autonòmica podran fer les valoracions que estimin oportunes respecte a les paraules d'Armengol. Es preveu que aquestes declaracions es puguin seguir en línia al canal YouTube de la institució:

Dimecres, a partir de les 9 hores, serà quan els grups puguin intervenir en el ple de la Cambra, començant pel PP, seguit d'Unides Podem, Ciudadanos, MÉS per Mallorca, Vox, El Pi i Grup Mixt. El PSIB serà el darrer a intervenir, atès que és el grup al qual pertany la presidenta del Govern.

Quant als torns d'intervenció, cada grup que conforma l'arc parlamentari tendrà un total de 30 minuts. La presidenta, que es preveu que respongui individualment, disposarà de màxim 20 minuts en el seu torns de rèplica. Finalment, tant els grups com Armengol comptaran amb un temps de 10 minuts màxim de contrarèplica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Atlas, fa mes de 2 anys

Promeses electorals de Justin Trudeau per combatre la dificultat d'accés a l'habitatge i la gran quantitat de pisos en mans estrangeres a Canada.



-Prohibir durant dos anys que qualsevol estranger adquireixi una propietat a Canada.
-Impost per als propietaris estrangers que tinguin una residència buida.



Mesures a altres països:
-Limitar que els estrangers no residents puguin adquirir més d'un sol habitatge.
-Establir un % màxim de l'habitatge total que pot estar en mans de no residents.



VOLEM MESURES URGENTS JA!

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente