cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

Toni Roldán, candidat a presidir El Pi, critica «el bloqueig dels melianistes»

188119

L’eivissenc Toni Roldán, candidat a presidir El Pi, ha criticat aquest dimecres en una roda de premsa als jardins de la Misericòrdia, «el bloqueig de Josep Melià i Tolo Gili» a la convocatòria del Congrés Balear de dia 25 de setembre. «Des del passat 19 de juliol hi ha un congrés convocat. Un mes i mig més tard, l’encarregat d’organitzar-ho, Tolo Gili, no ha fet ni una sola passa», ha afirmat Roldán.

Roldán ha explicat que des de la seva candidatura varen contactar aquesta setmana amb Gili per a mantenir una trobada i mirar de pactar les condicions del Congrés. «De fet, ahir en una reunió a Menorca, se varen acordar totes les condicions que incloïen per part de la candidatura de Roldán el vot telemàtic, assegurar el vot a Menorca i Eivissa i, la afiliació de membres de Joves per les Illes. I per part de Tolo Gili, poder afiliar gent aquests dies per a poder tancar la seva llista a Menorca i Eivissa», ha assegurat Roldán.

Segons critica el candidat eivissenc, Gili li ha informat aquest dimecres que necessitaven «més temps per a fer una contraoferta». Davant l’escenari d’estar a menys de dues setmanes «sense res preparat», Roldán ha criticat «aquesta extensió de terminis innecessaris i que això el que demostra és que no volen que els afiliats votin perquè no poden fer llista a Menorca i saben que poden perdre».

Finalment, Roldán ha conclòs la roda de premsa apel·lant que es deixi que els militants d’El Pi «decideixin quin projecte de partit volen i que la candidatura de Melià deixi de posar pals a les rodes a la convocatòria».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per En Joanet de la Gerra, fa mes de 2 anys

Es curiós que no parla del fet que la seva candidatura vol forçar incloure al cens nous afiliats per tal de que votin… tot sota l’excusa de que son joves…. Justament el que aquest senyor denunciava i criticava a Eivissa quan era dins el PSOE i que li va costar la seva expulsió….



O que es dediqui a enviar documents dient “si no firmes, faig una roda de premsa”….



Cerquin el seu nom a Google, sempre ha tingut tot aquest tipus de affaires a la seva vida política, lo que a casa nostra es ve a dir un “follonero”

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente