algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

EUIB presentarà el llibre pòstum de Julio Anguita a Eivissa

187781

Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB) presentarà el proper divendres dia 3 de setembre, l'obra pòstuma de l'excoordinador federal de Izquierda Unida, Julio Anguita. L'acte tendrà lloc al teatre sindical de CCOO de Vila (C/ del periodista Marià Tur, núm. 5) a les 19 hores.

A l'acte està previst l'assistència de l'editor del llibre Ricardo Gonzalez, el coordinador provincial d'IU a Còrdova, Sebastián Pérez, així com el coordinador general de la formació a les Illes Balears, Juanjo Martínez.

El llibre, que encara no ha estat presentat formalment a les Illes Balears, narra alguns dels principals conflictes socials que l'Estat espanyol està patint, així com reflexions de com superar-ne alguns d'ells. Així mateix, l'acte, més enllà de tractar el darrer llibre, també repassarà la vida de Julio Anguita, des de la seva victòria a les eleccions municipals del 1977 a Còrdova, fins a la seva retirada de la política estatal. Així com la resta de la seva obra, que també estarà disponible el dia de l'acte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni F, fa mes de 2 anys

Un gran polític, honest, coherent i treballador, l'únic autènticament d'esquerres que hem tingut des de la república. M'agradaria saber la seva opinió si hagués pogut veure com Podemos/IU foren entregats al PSOE sense condicions i, per tant, engolits per la dreta amb careta roja. La mort l'alliberà de veure una infàmia més, en patí tantes... Benvingut el llibre, les seves reflexions són sempre valorades i necessàries, sobretot ara que dins la política vivim temps de tot a 1 €, quincalla ideològica per consum de ximples. Anguita, per sempre en el meu record.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente