muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Vidal reclama investigar la pujada en els preus dels carburants: «Les Balears són el territori on surt més car omplir el dipòsit de tot l'Estat»

El senador de MÉS per Mallorca, Vicenç Vidal, ha demanat a la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) que investigui l'escalada dels preus dels carburants i prengui les mesures necessàries.

En aquest context, el senador ecosobiranista ha recordat que «les Balears són el territori on surt més car omplir el dipòsit de tot l'Estat». Segons Vidal, «cal esbrinar la raó d'aquest increment i si al darrera hi ha pràctiques fraudulentes com la mateixa Comissió a denunciat aquesta setmana per part d'algunes distribuïdores elèctriques».

Així, i segons les dades que publica mensualment el Ministeri per a la Transició Ecològica, un litre de gasoil costava a l'octubre a les Balears 1,102 euros, mentre que el mes passat el seu preu d'era d'1,342 euros. En el cas de la benzina, l'augment és similar. Ha passat de costar 1,22 euros el litre a l'octubre als 1,342 euros al juliol. En només deu mesos s'han encarit més d'un 20%.

Davant d'aquesta situació, el senador ha enviat una petició a la CNMC instant a obrir una investigació. No obstant això, Vidal recorda que al marge d'aquesta escalada de preus generalitzada, les Balears suporten preus elevats derivats de la insularitat. «La nostra competitivitat es veu molt afectada i és absolutament necessari que el govern espanyol desplegui de manera immediata el vessant fiscal del REIB per poder compensar les nostres empreses», ha conclòs el senador.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pep puig, fa mes de 2 anys

Me pareix molt be que se investigui lo dels carburants, pero me pareix mes urgent aturar sa compra massiva de habitatges per estrangers ,ningu de vosaltres diu res, govern de esquerres




Aviat hi haura eleccions, posar-vos ses piles.

Valoració:4menosmas
Per Criticar i votar, fa mes de 2 anys

Això de criticar el PSOE i després votar amb el PSOE és un bon negoci, mentres n'Armengol que és la que comanda de veres ho permeti.

Valoració:1menosmas
Per pepito, fa mes de 2 anys

Si leyera un poco más no tendría necesidad de hacer tantas preguntas, que no sirven para nada.
Pero hay que preguntar lo que sea ya que se tiene que justificar el sobre de cada mes. Y que no falte.
Pepeta (ya son ganas), tú también con la Ñ?. ¿No llegas a algo más?

Valoració:-1menosmas
Per Pepeta, fa mes de 2 anys

És veritat. Fa molt bé a reclamar que ho revisin. Ja sabem que el govern de Ñ passa molt del que ens fan a les Illes. I la seva sucursal mallorquina no els reclamarà res de res.
Ha pujat una burrada i ningú hi fa res.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente